[PDF] Verpakkingsgids voor E-commerce

Er schuilt meer achter een verpakking dan je denkt…

We overlopen in deze verpakkingsgids alle stappen om tot een ideale verpakking te komen voor je product. Een doos of verzendzak is veel meer dan een eenvoudig omhulsel. Het is een verlengstuk voor je merkidentiteit en een unieke tool om je bedrijf in de kijker te zetten. Daarnaast houden we halt bij enkele factoren die een grote invloed hebben op de keuze van een verpakking. Denk maar aan aspecten zoals personaliseerbaarheid en recyclebaarheid.

Voordelen Verpak efficiënter.

Voordelen Transporteer goedkoper.

Voordelen Verbeter de klantervaring.

Dit e-book is het resultaat van onze intensieve samenwerking met heel wat RAJA-klanten in binnen- en buitenland. Met onze verpakkingsgids en tips leer je kennismaken met de beste doos, verzendzak en verpakkingstechniek voor jouw producten. Zo win je tijd, bespaar je geld en hou je je klanten altijd tevreden. Aan het einde van het verhaal bundelen we de best practices waarmee je tot de ideale verpakking komt, voor eender welke sector.

Verpakkingsgids voor e-commerce en andere sectoren

Over de auteur

Christophe Jansen: Christophe werkt als auteur voor RAJA. Als Content Manager geeft hij vorm aan het verhaal achter RAJA's producten.
Populaire onderwerpen