[PDF] Whitepaper sustainable e-commerce

E-commerce en duurzaamheid, een onafscheidelijk duo

E-commerce en duurzaamheid worden steeds vaker twee handen op een buik. Niet enkel bedrijven willen hun ecologische voetafdruk verminderen, ook een groeiend aantal consumenten wordt hier gevoeliger voor. Wist je bijvoorbeeld dat het aantal Google-zoekopdrachten voor “duurzame levensstijl” met een indrukwekkende 4550% gestegen is in 2020?

Net zoals de consument geloven we ook bij RAJA in een groene(re) toekomst. Daarom kiezen we resoluut voor recyclebare of herbruikbare verpakkingsalternatieven om de circulaire economie te ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan hier de whitepaper “Sustainable E-commerce”.

Duik in tal van cijfermateriaal en laat je naast de case study van RAJA  inspireren door de verhalen van onder andere Bol.com, Bpost en Veepee. Deze whitepaper kwam tot stand in samenwerking met Safeshops.be, dé Belgische associatie van webshops.

Over de auteur

Christophe Jansen: Christophe werkt als auteur voor RAJA. Als Content en Communicatie Specialist geeft hij vorm aan het verhaal achter RAJA's producten.
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Populaire onderwerpen