Geen e-commerce zonder verpakkingen | OnlineRetailer

1  min. leestijd 30 maart 2023

Als specialist in e-commerce verpakkingen tekent RAJA elk jaar graag present op de jaarlijkse Webwinkel Vakdagen. Naar aanleiding van deze beurs interviewde het vakblad OnlineRetailer ons om de vraag te ontrafelen welke cruciale rol verpakkingen spelen binnen de e-commerce sector.

Voor bedrijven actief in e-commerce, retail of logistiek is RAJA al vele jaren dé one-stop-shop in hun aankopen voor verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen. Omverpakkingen blijven noodzakelijk om de veiligheid, bescherming en efficiëntie in transport te garanderen. Bovendien kunnen ze een belangrijke rol spelen voor de branding en het imago van je bedrijf. Dat zegt Bart Lambrecht, Marketing Director bij RAJA Benelux. Als specialist in verpakkingen neemt RAJA bewust zijn verantwoordelijkheid in de ecologische transitie naar slim en duurzaam ondernemen. En dat resulteert in zeer interessante oplossingen.

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Je kan het volledige artikel “Geen e-commerce zonder verpakkingen” hier lezen op OnlineRetailer.

Lees hier het artikel van online retailer met raja: geen e-commerce zonder verpakkingen

Over de auteur

Christophe Jansen: Christophe werkt als auteur voor RAJA. Als Content en Communicatie Specialist geeft hij vorm aan het verhaal achter RAJA's producten.
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Populaire onderwerpen