Share
Rajashop, het eerste servicepunt van Rajapack in België

Iedereen kent Rajapack uiteraard van zijn uitgebreide catalogus en webwinkel. Met de RAJA Shop introduceerden we in 2017 een heel nieuw concept waarmee we enkele nieuwe diensten naar onze klanten brengen. Het gebouw fungeert tegelijkertijd als demonstratiecentrum, toonzaal en afhaalpunt. De service van Rajapack wordt hiermee nog verder uitgebreid. Klaar voor een rondleiding?

RAJA Shop: 3 functies onder 1 dak

Rajapack staat bekend om zijn enorme keuze aan verpakkingsmateriaal en -uitrustingen. Onze klanten hebben momenteel de keuze uit duizenden referenties. Behoorlijk wat dus! In de toonzaal van de RAJA Shop kunnen klanten en bezoekers onze belangrijkste en populairste producten komen bekijken. Handig wanneer je een product graag van dichtbij wilt ontdekken.

Heb je extra hulp nodig bij het kiezen? Dan vraag je dat toch gewoon aan een van onze specialisten. In het demonstratiecentrum van de RAJA Shop tonen ze je welke producten het meest geschikt zijn voor je noden en behoeften. Je leert er hoe je onze machines en systemen moet bedienen en kunt er makkelijk een vergelijking maken.

Haal je bestellingen rechtstreeks op in ons servicepunt Rajashop in Tongeren

In combinatie met de shop gaat hier ook een Europees opleidingscentrum van start voor alle vestigingen van de RAJA-Groep in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Het wordt daarmee de uitgelezen plek om kennis met elkaar te delen.

Tot slot doet de RAJA Shop dienst als afhaalpunt voor bestellingen. Rajapack garandeert momenteel dat bestellingen binnen de 24 uur, of zelfs sneller, kunnen worden geleverd in de Benelux. Heb je je  bestelling toch sneller nodig? Dan kan dat dankzij ons afhaalpunt in Tongeren! Plaats je bestelling gewoon via onze website of telefonisch. Laat ons nadien weten dat je de bestelling wenst op te pikken in de RAJA Shop en we zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk klaarstaat.

Waar vind je de RAJA Shop?

De RAJA Shop ligt vlakbij Tongeren en is makkelijk bereikbaar via de E40 en E313. Je vindt ons aan de Heesterveldweg 10, Industrieterrein Oost, 3700 Tongeren, België. Het afhaalpunt is elke werkdag geopend van 08.30 u. tot 16.30 u. Om er zeker van te zijn dat onze specialisten je onmiddellijk kunnen helpen, maak je best eerst een afspraak op 0800-224 24 24. De koffie zal klaarstaan!

Sharing is caring!

Categorieën: RAJA Nieuws
3388 views

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer een reactie

Remplissez ce champ