Share
De meest gelezen artikels over verpakkingen op de blog van RAJA

In de zomer van 2017 verscheen het eerste artikel op de blog van RAJA. Ondertussen zijn we een jaar later en is het dus tijd om de eerste verjaardagskaars uit te blazen (hoera!). Onze verpakkingsspecialisten lieten het afgelopen jaar een pak nieuwe artikels uit hun pen vloeien. Met hun tips zorgen ze ervoor dat elk bedrijf tijd wint en geld bespaart, van transport tot verpakking en magazijninrichting. Laten we eens kijken naar wat de meest gelezen artikels waren tot nog toe.

Top 5 van meest gelezen artikels op de RAJA blog

  Een clean desk in 7 stappen: alles voor een opgeruimd bureau

Een clean desk in 7 stappen: alles voor een opgeruimd bureauEen clean desk zorgt voor mentale rust en een hygiënische werkomgeving. Maar hoe creëer je nu zo een werkplek? In dit artikel leggen we in 7 stappen uit hoe een chaotisch kantoor kan worden omgevormd tot een plek waar het aangenaam werken is voor iedereen.  Lees meer.

  Mini Pak’R: een luchtkussenmachine op maat van je bedrijf

Mini Pak’R: een luchtkussenmachine op maat van je bedrijfDeze luchtkussenmachine is uniek omdat hij letterlijk meegroeit met je bedrijf. Kleine bedrijven kunnen starten met een handig compact model. Naarmate je bedrijf groeit, voeg je extra opties aan de machine toe en creëer je zo een model waarmee je zelfs meerdere verpakkingsstations tegelijkertijd van luchtkussens voorziet. Onze verpakkingsspecialisten zijn unaniem: voor de Mini Pak’R is geen uitdaging te veel. ► Lees meer.

Ontdek nog meer praktische verpakkingsmachines en -systemen in ons E-book:

Download ons E-book en kom meer te weten over onder andere verpakkingsmachines en -systemen.

  10 snelle en makkelijke verpakkingstips voor e-commerce

10 snelle en makkelijke verpakkingstips voor e-commerceDe e-commercesector groeit jaar na jaar enorm hard maar heeft daardoor ook zo zijn specifieke verpakkingsuitdagingen. Met deze 10 tips helpen we je op weg om je e-commerce verpakkingen tot een succes te maken. We focussen daarbij op drie belangrijke factoren: snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. ► Lees meer.

  Maak gratis bufferpapier met een kartonperforator

Maak gratis opvulmateriaal met een kartonperforatorNaast de Mini Pak’R hierboven was ook de uitleg over de kartonperforator een van de meest gelezen artikels. Met dit apparaat maak je van overtollig karton zonder enige moeite gratis verpakkingsmateriaal. Het kartonafval in je magazijn krijgt zo nog een nuttig tweede leven. Doordat je zelf je opvulmateriaal maakt, ben je bovendien niet langer afhankelijk van toeleveranciers. Nog een voordeel dus! ► Lees meer.

  Rajapack bouwt mee aan uniek kunstwerk

Rajapack bouwt mee aan uniek kunstwerk in TongerenAfgelopen jaar heeft Rajapack haar schouders gezet onder verschillende goede doelen en culturele evenementen. Een van de meest opvallende daarin was onze bijdrage aan het cultuurfestival MoMent in Tongeren. Op de Grote Markt verrees een 19 meter hoog kunstwerk van de Franse kunstenaar Olivier Grossetête, volledig opgetrokken uit kartonnen dozen en tape van Rajapack. Lees hier hoe dit unieke project tot stand kwam. ► Lees meer.

Hier bij RAJA hebben we ondertussen al 60 jaar ervaring in huis. Onze verpakkingsspecialisten stellen die kennis en ervaring dagelijks ter beschikking in de vorm van advies en service.  Sinds vorig jaar zijn we gestart met onze eigen blog.  Zo kunnen we die unieke kennis makkelijk delen met iedereen die interesse heeft in bijvoorbeeld verpakkingen, logistiek en e-commerce. Er valt zoveel interessants te lezen over verpakkingen en dat kan je nu doen waar en wanneer je maar wilt via onze blog.Bart Lambrecht, Marketing Manager bij RAJA Benelux.

Sharing is caring!

Categorieën: RAJA Nieuws
4200 views

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer een reactie

Remplissez ce champ