Commentaar(3)
  • Hallo Ellen,

   Voor vragen over het aanbod van RAJA kan je best rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst. Je kan hen telefonisch bereiken op 0800-224 24 24 of via sales@rajapack.nl. Via onze website rajapack.nl kan je bovendien met hen chatten mocht dat je makkelijker uitkomen. Zij gaan je het best kunnen helpen met je vragen en noden.

   Groeten,
   Het RAJA-team

 1. Wij doen dit al een tijdje. En ons vallen twee dingen op. Een theepot aan de binnenkant opvullen is niet nodig. Daar is bij ons in 17 jaar nog nooit iets misgegaan (sorry Rajapack). Ons advies: bewaar als het even kan de originele productverpakking, die is er voor gemaakt. Als je die met Fillpack fixeert in een mooie dubbelgolfdoos gaat het in de regel allemaal prima (minder plastic is beter). Alleen de productverpakking gebruiken voor verzending is overigens wel vragen om problemen, want die is weer niet voor pakketverzending gemaakt. Dus we hebben Rajapack in elk geval wel nodig.

  Wat wel opvalt is dat jullie de deksel op de theepot laten zitten: dat geeft in ca 50% van de gevallen breuk van deksel en/of theepot. Kortom deksel altijd naast de theepot en even apart ingepakt. Ook belangrijk om aan te geven als mensen iets terug sturen…..

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Populaire onderwerpen