Share
Catalogus RAJA maart 2019: ontdek het merk Raja

Al 25 jaar ben je bij RAJA verzekerd van producten met een betrouwbare kwaliteit. RAJA zou natuurlijk RAJA niet zijn als we niet nog een stap verder wilden gaan. Daarom creëerden we enkele jaren geleden het huismerk Raja. Dit merk omvat een unieke productlijn met artikelen van hoge kwaliteit, en dat tegen de beste prijs. Ontdek hoe ook jij hiervan kan profiteren!

1. Een merk op maat van elke professional

Het merk Raja: aanwezig in heel EuropaHet merk Raja zag het levenslicht bij de RAJA-Groep, de Europese nummer 1 in verpakkingsmaterialen. De RAJA-Groep omvat 21 bedrijven, actief in 18 landen (in 2019). Sinds 1994 is ook RAJA Benelux lid van deze groep (toen nog onder de naam Rajapack). Samen innoveren we permanent. Het assortiment en de service worden voortdurend aangepast om tegemoet te komen aan de noden van elk bedrijf.

De combinatie van grondig onderzoek en een jarenlange ervaring vormden de basis voor het merk Raja. De producten binnen dit assortiment zijn geschikt voor alle soorten bedrijven, ongeacht de sector of branche. Dagelijks profiteren 700.000 bedrijven in Europa van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het merk Raja. Jij ook?

2. Waarom kiezen voor het merk Raja?

► De producten van het merk Raja zijn uiterst duurzaam. Producten uit papier of karton dragen bijvoorbeeld het label van FSC en/of RESY.

► Door het nauwe contact met onze Europese fabrikanten kunnen we de hoge kwaliteit van de Raja-producten altijd blijven garanderen.

► Een geoptimaliseerd bevoorradingssysteem zorgt ervoor dat we onze producten altijd op voorraad hebben. Zo komt je levering nooit in het gedrang.

► Je bent verzekerd van een levering binnen de 24 uur, of zelfs sneller, waar ook in de Benelux.

► Door ons ruime assortiment bestel je al je benodigdheden eenvoudig bij 1 leverancier. Zo win je tijd én geld.

3. Ontdek alle Raja-producten, van start tot finish

Ruim 1 000 producten dragen ondertussen al het Raja-label. Het omvat alle mogelijke benodigdheden van het begin tot het einde van je verpakkingsproces. Het volledige aanbod vind je trouwens zoals altijd op rajapack.nl en in je vertrouwde catalogus (bekijk hem hier).

Download hier de nieuwe catalogus van Rajapack

Sharing is caring!

Categorieën: RAJA Nieuws
6712 views

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer een reactie

Remplissez ce champ