Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Tevreden of geld terug
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
spinner

Altijd tot uw dienst, zo eenvoudig!

Le paiement sécurisé

Zoals u inmiddels weet is RAJA zoveel meer dan enkel verpakkingen... De afgelopen maanden hebben we ons gefocust op een verdere uitbreiding van ons aanbod, met extra aandacht voor duurzame oplossingen. Daarnaast ontwikkelden we nieuwe digitale hulpmiddelen om u nóg beter van dienst te zijn.

Nóg meer keuze uit producten voor uw hele bedrijf

Jaar na jaar gaan we bij RAJA op zoek naar nieuwe producten en oplossingen. Als onestopshop kunnen we u inmiddels een divers aanbod aan verpakkingen, kantoorartikelen, magazijnbenodigdheden, producten voor hygiëne en persoonlijke bescherming voorschotelen. U kan hierdoor eenvoudig uw aankopen groeperen en tijd winnen tijdens het bestelproces.
In 2019 en 2021 verwelkomde de RAJA-Groep bovendien enkele grote Europese spelers. Dankzij deze integraties heeft u vandaag de grootste keuze op vlak van kantoorbenodigdheden, meubilair en zoveel meer. Net zoals bij RAJA België profiteert u bij hen van dezelfde expertise en kwaliteitsgaranties.

Nóg meer innovatie voor de meest duurzame oplossingen

De ecologische transitie is zichtbaar op alle vlakken binnen de RAJA-Groep: van de keuze van onze nieuwe producten tot de dagelijkse bedrijfsvoering. In deze catalogus en onze webshop laten we u graag kennismaken met de allernieuwste innovaties op vlak van milieuvriendelijk verpakken met gerecyclede materialen en papier. Ontdek ze hier en test ze snel zelf!

Uw garantie op de beste service, zo eenvoudig

We hebben een jaar achter de rug vol uitdagingen, maar ook 2022 is een jaar dat duidelijk anders is dan ‘normaal’. We worden daarbij allemaal geconfronteerd met prijsstijgingen voor grondstoffen en bevoorradingsperikelen. Bij RAJA zetten we echter alles in het werk om u gewoontegetrouw te laten profiteren van concurrentiële prijzen en een ruime voorraad.

Nu meer dan ooit kan u vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring.


Bedankt voor uw vertrouwen en tot snel.

Signature

Gidi PLUYM
Algemeen directeur Rajapack Benelux