• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
 • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
 • 4,5/5
  Tevreden of geld terug
 • 1ste bestelling? Gratis levering vanaf €200 €149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestelling Per referentie

De RAJA-groep

U kan altijd op ons rekenen!

De publicatie van deze nieuwe catalogus is voor ons de gelegenheid om u te verzekeren van de sterke betrokkenheid van ons hele team. In alle omstandigheden kan u op ons rekenen om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw bedrijf en om aan al uw professionele behoeften te voldoen.


Reken op ons, met een team dat altijd voor u klaarstaat

2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als een uitzonderlijk jaar. Toch hebben we de service voor onze klanten nooit uit het oog verloren. Een aantal punten in het bijzonder heeft u erg gewaardeerd. Zo kon u blijvend op ons rekenen voor:

 • - Producten die we altijd op voorraad hebben, dankzij de nabijheid van onze leveranciers;
 • - Gewaarborgde en stabiele prijzen;
 • - Het inspelen op nieuwe behoeften;
 • - Een snelle en betrouwbare levering in alle veiligheid.

Reken op ons voor de grootste keuze in verpakkingen en meer

Innovatie is een proces dat we continu terugzien in de verpakkingswereld. We bieden u dan ook graag de nieuwste oplossingen aan om milieuvriendelijker en sneller te verpakken, beschermen en verzenden.
RAJA is echter veel meer dan verpakkingen alleen.

Zo vindt u bij ons alles om uw kantoor en magazijn efficiënt uit te rusten, onderhouden, beveiligen, enz. We laten u in deze catalogus graag kennismaken met enkele volledig hernieuwde productfamilies:

 • - Hygiëne- en onderhoudsproducten voor uw magazijn, kantoor, winkel, enz.
 • - Persoonlijke beschermingsmiddelen om de veiligheid van uw werknemers en klanten te waarborgen.
 • - Technische tapes en specifieke etiketten, met nóg meer keuze voor professionals.

We laten u alle nieuwigheden ontdekken op blz. 6 tot 17 of op rajapack.nl/nieuw.

Reken op ons voor een milieuvriendelijk en duurzaam engagement

Doorheen dit bijzondere jaar heeft de RAJA-Groep haar schouders gezet onder talloze sociale projecten in Europa. We hebben met z’n allen laten zien dat een bedrijf niet alleen een economische, maar ook een sociale en maatschappelijke rol kan spelen. De Stichting RAJA-Danièle Marcovici (opgericht in 2006) heeft als missie om wereldwijd projecten te financieren in het ondersteunen van vrouwen. Hiervoor werd al 10 miljoen euro geschonken aan 288 verenigingen en werden er meer dan 100.000 vrouwen geholpen. Ons actieprogramma “Vrouwen en Milieu” viert dit jaar zijn vijfde verjaardag. Met dit initiatief verzamelden we al bijna 1,6 miljoen euro en ondersteunden we 47 projecten ten behoeve van meer dan 10.000 vrouwen.
Laten we samen dit werk voortzetten! U kan via onze milieuvriendelijke partnerproducten meerdere projecten helpen financieren. Bij iedere aankoop van een pak wordt er door ons € 1 geschonken aan het goede doel (meer info op blz. 30-31). Zo wordt milieuvriendelijk verpakken ook een gebaar van solidariteit.

Bedankt voor uw vertrouwen en tot snel!

Gidi PLUYM
Algemeen directeur Rajapack Benelux