Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Altijd tot uw dienst, zo eenvoudig!

Le paiement sécurisé

GOED VERPAKT, SLIM VERPAKT met de Europese nr 1 in de distributie van verpakkingen

Met deze nieuwe catalogus willen we u graag weer laten kennismaken met ons volledig up-to-date aanbod van verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen. Als verpakkingsspecialist bieden onze teams u tal van mogelijkheden voor het efficiënt verpakken, beschermen en verzenden van al uw producten.

VERPAK SLIM dankzij onze nieuwste en meest innovatieve producten

Altijd beschikbaar: daar gaan we voor als het aankomt op onze producten. Het blijft onze prioriteit om te allen tijde een hoog voorraadniveau te handhaven. Zo kunnen uw verpakkingsmaterialen snel worden geleverd en perfect in de hoeveelheid die u nodig heeft.

Blijvend innoveren: maak in deze catalogus kennis met onze meer dan 450 gloednieuwe producten. Dankzij haar sterke partnerschappen met fabrikanten in heel Europa kan RAJA voortdurend innoveren, o.a. op vlak van milieuvriendelijke verpakkingsalternatieven. Dat betekent dat u jaar na jaar beschikt over nóg meer oplossingen om de milieu-impact van uw verzendingen te beperken en uw verpakkingsketen te optimaliseren.

VERPAK SLIM met een leverancier die uw volledige bedrijf kan uitrusten

Verpakkingen en zoveel meer! Ons aanbod wordt voortdurend gediversifieerd om te voldoen aan de talrijke behoeften van uw onderneming. Door uw aankopen te groeperen bij 1 leverancier bespaart u tijd en geld. Naast verpakkingen bevat deze catalogus dan ook een zeer ruime keuze aan magazijnbenodigdheden, kantoorartikelen, hygiëneproducten, veiligheidsaccessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Doorheen alle filialen van de RAJA Group in Europa (verspreid over 19 landen) kan u bovendien vertrouwen op dezelfde garanties en kwaliteit van de dienstverlening.

Naar goede gewoonte kan u altijd blijven vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en tot snel.

Signature

Gidi PLUYM
Algemeen directeur Rajapack Benelux