• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24 uur vanaf € 200 aankoopbedrag
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestelling Per referentie

De raja groep

RAJA, EEN MERK VAN VERTROUWEN

RAJAPACK heeft altijd een groot belang gehecht aan het respect voor zijn verplichtingen inzake de kwaliteit van zijn producten en diensten. En daaraan is het te danken dat wij uw vertrouwen hebben kunnen winnen en behouden.

Een nog ruimer assortiment

Met nu 8 800 producten is ons aanbod groter dan ooit en beantwoordt het aan de meest uiteenlopende noden van uw bedrijf, ongeacht uw omvang of sector. Ontdek onze nieuwe, innoverende verpakkingen om uw producten te beschermen en te verzenden, maar ook ons breed aanbod van benodigdheden en uitrusting voor uw opslag, werkplaats, kantoren of winkels.

Gegarandeerde prijs-kwaliteitsverhouding

Talrijke producten dragen de merknaam RAJA. Die is intussen een echt kwaliteitslabel geworden: altijd een onberispelijke kwaliteit tegen de beste prijs.

Onze service maakt het verschil

Ons commercieel team staat altijd dicht bij u, onze producten zijn altijd allemaal in voorraad en wij leveren snel, binnen de 24 uur: een unieke service in Europa! Ook online vindt u precieze antwoorden op uw vragen en wint u tijd.

De economische context en de concurrentiestrijd stellen alsmaar hogere eisen. Omdat we dat goed weten, staan we meer dan ooit pal achter ons voornemen uw tevredenheid nog te doen toenemen.

Tot binnenkort!

General Manager Rajapack BV

PS: Een geëngageerd bedrijf, trots op zijn waarden. Wij zetten ons in voor verantwoorde duurzame innovaties en ontwikkelen milieuvriendelijke verpakkingen, van papier of gerecycleerd kunststof. Via ons actieprogramma “Vrouwen en Milieu” ondersteunt u door uw keuze de projecten van de Stichting RAJA-Danièle Marcovici. Meer hierover op rajapack.nl/vrouwen-en-milieu