• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,4/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

De raja groep

General Manager Rajapack BV

Beste klant,

Bij Rajapack draait het in de eerste plaats om u! In deze nieuwste editie laten we dan ook graag onze trouwe klanten aan het woord. U leest doorheen onze catalogus waarom ze kiezen voor Rajapack en waarom ze daar zo tevreden mee zijn.

Verpak anders en beter!

Net zoals uw bedrijf, staan ook onze verpakkingen niet stil! We gaan steeds op zoek naar de slimste en meest innovatieve oplossingen: dozen met automatische bodem of retoursluiting, gepersonaliseerde verpakkingen, praktische machines, handige systemen, enz.

Verstuur anders en beter!

U zal snel merken dat we in deze catalogus ons assortiment etiketten flink hebben uitgebreid. We voegen maar liefst 170 nieuwigheden toe om in al uw behoeften te voorzien. Hulp nodig bij het kiezen? Dan staan onze verpakkingsspecialisten graag tot uw dienst.

Werk anders en beter, ook op uw kantoor en in het magazijn!

Naast etiketten breiden we ons assortiment kantoorartikelen uit met 280 nieuwigheden. Van schrijfmateriaal en printerpapier tot nietmachines en mappen…ook voor allerhande administratie is Rajapack de ideale partner!

Bestel anders en beter, ook mobiel!

Altijd en overal online kiezen en bestellen? Dat kan nu eveneens met de vernieuwde mobiele website van Rajapack. Onze websites zijn nu nóg intuïtiever, sneller en gebruiksvriendelijker voor de beste mobiele ervaring. Test het zelf maar op www.rajapack.be.


Tot binnenkort!


Signature
General Manager Rajapack BV


PS: Verpak anders en milieuvriendelijker met onze producten. Hiermee ondersteunt u ook het actieprogramma Vrouwen en Milieu van de Stichting Raja-Danièle Marcovici.