0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Alles voor uw bedrijf, zó handig!

Optimaliseer uw aankopen!

À VOS CÔTÉS, EN TOUTE SIMPLICITÉ !

In deze nieuwe algemene catalogus van RAJA vindt u naar goede gewoonte ons meest complete aanbod aan verpakkingen en benodigdheden voor elke professional. Net als op onze webshop kan u er makkelijk producten vergelijken en uw aankopen optimaliseren.

Bundel al uw aankopen en win tijd

Bij RAJA vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf op 1 plek, en dat met de gegarandeerde kwaliteit waarvoor we staan. We bieden u een ruime keuze aan verpakkingen en verpakkingsmachines voor het verpakken, verzenden en presenteren van uw producten. Daarnaast hebben we een volledig professioneel assortiment aan benodigdheden voor uw magazijn en logistiek.

Maar wist u dat u uw aankopen nog beter kunt bundelen? Ons aanbod omvat meer dan 1300 referenties voor hygiëneartikelen, persoonlijke bescherming en kantoorartikelen. Essentieel voor het comfort van uw werknemers op kantoor, in de winkel of in het magazijn.

Ontvang steeds deskundig advies en verbeter uw verpakkingsproces

Onze specialisten zoeken voor u de juiste verpakkingen en benodigdheden om uw producten optimaal te beschermen, te besparen op uw transportkosten en u te begeleiden in het verduurzamen van uw bedrijf. Hiervoor kan u kiezen uit ons uniek assortiment van kartonnen dozen, papieren opvulmaterialen en tal van ecologische innovaties.
De tijd nemen om naar onze klanten te luisteren: dat is een integraal onderdeel van ons bedrijf. De verkoopteams van RAJA zijn getraind om uw behoeften en uitdagingen snel in kaart te brengen. Ze staan daarbij voor u klaar via telefoon, digitaal of bij u in het bedrijf. Ze begeleiden u ook bij een ecologische overgang, vooral dankzij de ongelooflijke verpakkingsinnovaties waarmee we ons aanbod steeds uitbreiden. Vind hier onze ecologische innovaties en ontdek de handige instructievideo's op onze website.

Producten met een uitstekende prijs-kwaliteit, direct beschikbaar!

Uw budget onder controle houden staat zonder twijfel hoog op uw agenda. Daarom kan u bij RAJA kiezen uit een reeks scherp geprijsde artikelen. Hieronder vallen zo’n 500 bestsellers aan de beste prijs en meer dan 2700 producten van ons huismerk RAJA. Profiteer ook van onze andere promoties en speciale aanbiedingen.
Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar zodat u verzekerd bent van een snelle verzending, ongeacht de bestelde hoeveelheid.

Bedankt voor uw vertrouwen in RAJA en tot snel.

Signature

Gidi Pluym General Manager Rajapack Benelux