0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Alles voor uw bedrijf, zó handig!

Alles voor uw bedrijf, zó handig!

Onze geschiedenis, daar hoort u ook bij!

Nu we het 70-jarig jubileum van de RAJA Group vieren, wil ik u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en loyaliteit. In het begin van de jaren 80 nam ik de leiding van RAJA over van mijn moeder, die het bedrijf oprichtte in 1954. Ze gaf me haar passie door voor klantenservice, constante productinnovatie en operationele uitmuntendheid. Dankzij u is dat kleine bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte verpakkingen uitgegroeid tot een Europese leider in de distributie van verpakkingen, benodigdheden en uitrustingen voor élke professional.

70 jaar innovatie van onze producten en service: de RAJA-spirit

Uw steun was essentieel in ons constant streven naar innovatie. Elk nieuw product en elke nieuwe service is ontworpen om zo goed mogelijk aan uw noden te voldoen. Onze catalogus, met bijna 700 pagina’s, en onze webshop, met een keuze uit 9.000 producten direct uit voorraad leverbaar, tonen onze vastberadenheid om u steeds meer competitieve en nuttige oplossingen te bieden die uw professioneel leven vergemakkelijken.

70 jaar cultuur van uitmuntendheid: onze ambitie

Onze expertise is het resultaat van elke dag hard werken en een vastberaden streven naar verbetering, zodat we u als klant altijd tevreden kunnen houden. Al onze investeringen en onze volledige commerciële organisatie zijn gericht op uw tevredenheid. Uw beste partner blijven is onze belangrijkste motivatie.

70 jaar altijd beschikbaar voor uw noden: onze waarden

Vriendelijkheid, dialoog, respect en teamgeest vormen de kern van onze bedrijfscultuur. Wij zijn er vast van overtuigd dat de kwaliteit van menselijke relaties een essentiële pijler is van ons gezamenlijke succes. Onze verkoopteams zijn voortdurend in de weer om iedereen het meest geschikte advies te geven.

70 jaar vol energie en enthousiasme: onze kracht

De energie en het enthousiasme die ons drijven zijn de motor voor ons vermogen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, die verbonden zijn aan de economische context en de ecologische kwesties. Elk lid van het RAJA-team deelt deze energie, het verlangen om verwachtingen te overtreffen, om van elke kans een succes te maken.

Vandaag vertegenwoordigt de RAJA Group 4500 vrouwen en mannen die 2 miljoen klanten bedienen in 19 Europese landen. Elke dag werken ze samen met mij om u de best mogelijke klantervaring te bieden.

Ik nodig u uit om het hele jaar door te profiteren van onze feestelijke "jubileumacties" en de lange en rijke geschiedenis van ons bedrijf te ontdekken.

Bedankt voor deze 70 jaar van gedeelde avonturen. Laten we samen met passie blijven voortgaan!

Gedelegeerd bestuurder van de RAJA Group

Gedelegeerd bestuurder van de RAJA Group

Interview met General Manager RAJA Benelux

Gidi PLUYM, General Manager van RAJA Benelux, waarom RAJA een unieke partner voor u is.