0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Uitverkoop: Witte muurdispenser poetspapier midi Tork 55 90 08
Uitverkoop: Witte muurdispenser poetspapier midi Tork 55 90 08 - 1

Uitverkoop: Witte muurdispenser poetspapier midi Tork 55 90 08

(1 product )
-25%
OPRUIMING
52,15 € Excl. BTW
37,25 €Excl. BTW

per stuk

Alle prijzen tonen
  • Makkelijk te onderhouden: afgeronde vormgeving.
  • Praktisch: eenvoudig te vullen en af te sluiten met een sleutel.
  • Hygiënisch: water- en stofdicht.
  • Inclusief schroeven voor muurbevestiging.
  • Compatibel met de rollen poetspapier midi van Tork.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Gebruik een praktische dispenser voor Tork poetspapier en maak makkelijker schoon.


Ontdek het Tork M2-systeem in onze webshop: uw essentiële partner voor hygiëne en efficiëntie in elke omgeving. Het Tork M2-systeem, een medium Centerfeed systeem, is speciaal ontworpen om te voldoen aan de veelzijdige behoeften van uw werkplek. Of u nu handen wilt drogen of oppervlakken schoonmaken, de medium centerfeedrollen van Tork, compatibel met de Tork M2-dispensers, bieden u de flexibiliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

De Tork M2-dispensers blinken uit in gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te openen en te vullen, wat zorgt voor minimale onderbreking van uw dagelijkse werkzaamheden. Dankzij de flexibele dosering van het papier kunt u precies de hoeveelheid gebruiken die u nodig heeft, wat verspilling vermindert en efficiëntie verhoogt. Bovendien garandeert het superieure afscheursysteem van de dispensers dat elk vel papier moeiteloos en zonder scheuren wordt afgegeven, waardoor het ideaal is voor snelle schoonmaaktaken of het drogen van de handen.

Kies voor het Tork M2-systeem in onze webshop en investeer in een oplossing die hygiëne, gebruiksgemak en duurzaamheid combineert. Perfect voor kantoren, horecagelegenheden, scholen, en gezondheidszorginstellingen, het Tork M2-systeem is uw sleutel tot een schone en efficiënte omgeving. Compatibel met de volgende rollen poetspapier midi van Tork.