0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

PBM's voor social distancing

> RAJA Blog: Kies de juiste veiligheidshandschoenen via onze keuzegids.

Persoonlijke beschermingsmiddelen of PBM’s omvatten alle mogelijke accessoires die door een werknemer of klanten gedragen of vastgehouden kunnen worden om hen te beschermen. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidshandschoenen en mondmaskers. Dezelfde accessoires vormen in een aantal gevallen een welkome bescherming tegen bacteriën en virussen. Voor wie zichzelf en zijn naaste omgeving wil beschermen zijn de onderstaande persoonlijke beschermingsmiddelen onmisbaar.

Hieronder vindt u een uitgebreid aanbod van persoonlijke beschermingsmiddelen. Ons assortiment omvat in de eerste plaats een zeer ruim aanbod van beschermende handschoenen in tal van materialen en uitvoeringen. Of u nu werkt in een farmaceutisch laboratorium, supermarkt, receptie of in een metaalbewerkingsbedrijf, u zal voor elke taak de juiste veiligheidshandschoen kunnen vinden.

In de tweede plaats vindt u in ons aanbod een ruime selectie mondmaskers (FFP1, FFP2 en FFP3) en veiligheidsbrillen. Mondmaskers van de beschermingsklasse FFP1 en FFP2 worden ook toegepast in de bestrijding van virussen zoals Covid-19 (corona). Voor een totale bescherming tegen spatten en vuil kan u overwegen om een overall te dragen. U kan dit soort bescherming gewoon over uw kleren aantrekken.

Voor meer informatie over ons aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen kan u contact opnemen met ons team via het nummer 0800-224 24 24. Meer uitleg over de persoonlijke beschermingsmiddelen van RAJA kan u vinden op onze blog.

35 referenties
Sorteren op: Relevantie