Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
Tot -25%
Nieuw
Tijdelijk uit voorraad

Beschermpapier voor thermische isolatie Ranpak Climaliner

(3 producten)
Verzonden in 24u

Vanaf
99,95 €  Excl. BTW

per VE

Alle prijzen tonen
  • Bescherm uw temperatuurgevoelige artikelen dankzij de isolerende kracht van papier.
  • Kant-en-klaar geleverd.
  • Bestaat voor 98,5 % uit papier: recyclebaar en hernieuwbaar.
  • Flexibel: geschikt voor verschillende maten verpakkingsdozen.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Een duurzame thermische bescherming voor temperatuurgevoelige producten.


De Climaliner van Ranpak laat de isolerende kracht van papier volledig tot z’n recht komen. Dit beschermpapier is opgebouwd uit meerdere lagen waardoor er een thermische isolatie ontstaat die uw temperatuurgevoelige producten voor langere tijd kan beschermen. Doordat het Climaliner-papier uiterst soepel is, past het zonder enige moeite in eender welke maat van papieren zak, tas of doos. Voor een verhoogde doeltreffendheid kan u bij voorkeur meerdere lagen beschermpapier met elkaar combineren. Verzendt u bevroren of gekoelde artikelen, combineer het beschermpapier dan bij voorkeur met een koelelement voor een langer resultaat.


Met dit beschermpapier brengt Ranpak het eerste 100% duurzame isolatiepapier op de markt. Het papier is nagenoeg volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en kan na gebruik worden gesorteerd samen met uw standaard papierafval. Het beschermpapier is opgebouwd uit een sterke buitenlaag met gesealde naden. Binnenin bevat het beschermpapier een vel Geami-papier. Dit unieke papier is gestanst met een honingraatmotief waardoor er een textuur ontstaat die schokken prima kan dempen. Uw producten zitten hierdoor dus stevig in een verpakking én zijn optimaal beschermd tegen schokken van buitenaf.


  • Materiaal: buitenlaag van gerecycled kraftpapier (70 g) + binnenlaag van gestanst Geami-papier (80 g).
  • Kleur: bruin.
  • Flexibel: past zich makkelijk aan naargelang uw verpakking en kan worden gebruikt in meerdere lagen.
  • Thermische bescherming: de isolerende eigenschappen van het papier zorgen ervoor dat producten op kamertemperatuur, gekoeld of bevroren tot 48 uur kunnen worden bewaard. Verpak uw producten daarvoor bij voorkeur in een af te sluiten doos en voorzie hierbij ook koelelementen voor het beste resultaat.
  • Milieuvriendelijk: Climaliner bestaat voor 98,5% uit papier (FSC-gecertificeerd) en is volledig recyclebaar en hernieuwbaar. Het papier en de lijm worden geaccepteerd in het papier recycling proces.
  • Kostenefficiënt: dun papieren verpakkingsmateriaal waarborgt een optimale benutting van de doosinhoud en flexibiliteit bij het gebruik van verschillende maten verpakkingsdozen.
  • Esthetisch: creëer een unieke uitpakervaring die volledig is gemaakt van papier.