Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
spinner
Tot -10%
Tijdelijk uit voorraad

Correctieroller in 3 uitvoeringen.

(3 producten)
Verzonden in 24u

Vanaf
2,30 €  Excl. BTW
Alle prijzen tonen
  • Onmiddellijk overschrijfbaar en precies
  • Corrigeer snel uw handgeschreven of bedrukte foutjes.
  • Makkelijk hanteerbaar.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Corrigeer onmiddellijk geschreven of gedrukte foutjes met ons assortiment correctierollers.


Heeft u per ongeluk een schrijffoutje gemaakt? Of een fout getal genoteerd? Met ons aanbod correctierollers past u dit weer onmiddellijk aan. Ons assortiment rolcorrectors is stuk voor stuk makkelijk hanteerbaar en passen bij elk kantoor. Elke correctieroller is verpakt per 10 stuks. De modellen van Tipp-Ex zijn geschikt voor zowel links als rechtshandigen en zijn onmiddelijk overschrijfbaar, terwijl het model van Pritt excelleert in precisiewerk.

U heeft de keuze uit de volgende correctierollers:
  • Mini Pocket Mouse (code 81287): deze kleine en handige rolcorrector van Tipp Ex is geschikt voor al uw kleine correcties. Hij is voorzien van een correctielint van 5 m (breedte 5 mm) en is enorm compact.
  • Pocket Mouse (code 820789): deze rolcorrector van Tipp-ex is geschikt voor het langere werk. Hij is dan ook voorzien van een correctielint van maar liefst 10 m (breedte 4,2 mm). Rode neus met beschermkap om het lint te beschermen.
  • Correctieroller Compact Flex (code 14174): deze roller van Pritt biedt de breedste oplossing om uw foutjes te maskeren. Dankzij de tweewegcorrectie kan u trekken aan de roller om een hele zin te verwijderen of duwen om slechts 1 letter te verwijderen. De flexibele applicator past zich automatisch aan de applicatiehoek aan waardoor u altijd netjes kan werken. Perfect om getypte tekst te corrigeren. Het correctielint van 10 m is 4,2 mm breed.