0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dozen voor gevaarlijke stoffen

Verpak en verzend gevaarlijke producten in deze speciale dozen in driedubbel golfkarton

Bij het stockeren of transporteren van gevaarlijke producten kan u maar beter alle veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Dit begint bij het gebruik van de juiste verpakking, speciale kartonnen dozen voor gevaarlijke producten. Vervaardigd uit uiterst robuust driedubbelgolfkarton, beantwoorden deze dozen aan de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III en zorgen ze voor een veilig transport.

Sterke palletiseerbare kartonnen dozen voor gevaarlijke stoffen

Kartonnen dozen voor gevaarlijke producten bieden een driedubbele bescherming tegen schokken, stoten en perforaties. Ze weerstaan aan verticale druk en mogen dus op elkaar gestapeld worden, zonder risico op vervorming. Bovendien hebben ze afmetingen die perfect passen op pallets. Deze dozen kunnen moeiteloos gestapeld worden tot stabiele en homogene pallets. Ideaal voor een risicoloos transport of stockage.

Gebruik kartonnen dozen voor gevaarlijke stoffen op de juiste manier

Voor het verpakken van gevaarlijke stoffen volgt u best een aantal regels strikt op. Eerst verpakt u het gevaarlijke product in een sterke plastic zak van minstens 50 micron. Deze vormt een eerste buffer indien het gevaarlijke product zou lekken. Plaats de plastic zak met het gevaarlijke product in de doos en vul de lege ruimte rondom op met absorberende korrels. Lekt het gevaarlijke product door de plastic zak, dan slorpen deze korrels het goedje op. Sluit de kartonnen doos stevig af met tape en kleef op de buitenzijde een gevarenetiket. Dit etiket dient de aard van de gevaarlijke stof te vermelden. Zo weet iedereen die de doos verhandelt welk product zich specifiek in de verpakking bevindt.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor gevaarlijke stoffen op het nummer:
0800-224 24 24.

6 referenties
Sorteren op: Relevantie