logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Dozen voor gevaarlijke stoffen  ( 5 producten )

Bij Rajapack hebben we voor elk artikel een passende doos. Zo hebben we in ons assortiment bijvoorbeeld lange dozen, platte dozen, vierkante dozen, dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte, palletiseerbare dozen en speciale postdozen. Maar heeft u gevaarlijke producten op te slaan of te transporteren? Deze verpakt u het best in de speciale Rajapack dozen voor gevaarlijke producten. Zo voorkomt u ongevallen! Onze dozen beantwoorden namelijk aan alle verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III voor veilige transport en opslag.

Veilig gebruik van dozen voor gevaarlijke producten

Met Rajapack’s speciale dozen voor gevaarlijke producten, verpakt en verzendt u uw gevaarlijke producten op een veilige manier. Volg altijd strikt de voorschriften op de dozen op en vergeet niet een gevarenetiket aan te brengen. Hierop geeft u aan welk soort gevaarlijk product de dozen bevatten. De gevaarlijke producten verpakt u het best eerst in een plastic zak van 50 micron, alvorens ze in de kartonnen doos te verpakken. De overblijvende lege ruimte in de doos vult u op met speciale absorberende korrels. Etiketten, zakken en korrels zijn naast de dozen voor gevaarlijke producten te vinden in onze webshop.

Dozen voor gevaarlijke producten: robuust en palletiseerbaar

De Rajapack dozen voor gevaarlijke producten zijn geen simpele kartonnen dozen enkelgolf, maar driedubbelgolfkartonnen dozen. Dat maakt ze waanzinnig robuust, en bijzonder stabiel stapelbaar, dus ideaal voor gepalletiseerde opslag en transport.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Verpak en verzend gevaarlijke producten in deze speciale dozen in driedubbel golfkarton

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
Type golf
Recycleerbaar
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Plastic zak met zijvouw 50 en 100 micron
Vanaf 51,10 € Excl. BTW
NieuwKartonnen doos voor gevaarlijke producten
Vanaf 4,50 € Excl. BTW
NieuwKist voor gevaarlijke producten
Vanaf 38,80 € Excl. BTW