0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Leveringen

Leveringen, de meest voorkomende vragen

Hier vindt u een antwoord op de meeste vragen. Mocht u toch nog een andere vraag hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Uit welke leveringsmethodes kan ik kiezen?

Bij RAJA worden uw bestellingen snel en vlot geleverd tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag. U kan daarbij bovendien kiezen uit een aantal specifieke leveringsmethodes op maat:

  • Kies voor een levering met RAJAPRIOR en selecteer het tijdvenster dat u vraagt (tussen 8 u. en 13 u. of tussen 13 u. en 18 u. – extra bijdrage van € 24,90).
  • Levering op vaste datum, just in time.
  • Levering bij uw verschillende vestigingen.
  • Expresbezorging.
  • Internationale leveringen.

Hoe snel wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestellingen worden geleverd tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 15 u. worden binnen 24u verzonden. Plaatst u uw bestelling op vrijdag na 15 u. , dan vindt de levering plaats de eerstvolgende dinsdag. Kijk hier voor meer informatie over onze snelle leveringen en leveringsmethoden.

Hoeveel bedragen de leveringskosten?

Bestellingen vanaf € 200 worden gratis bezorgd, overal in Nederland. Voor bestellingen onder dit bedrag vragen we een bijdrage in de transportkosten van € 11,90.

Bestelt u voor de eerste keer bij RAJA? Dan profiteert u voor de eerste levering van een unieke welkomstaanbieding. Meer info vindt u op de pagina “Welkom bij RAJA”.

Hoe kan ik mijn levering volgen?

U kunt de voortgang van uw levering volgen door te klikken op de link in uw orderbevestigingsmail.

Hoe kan ik een probleem met mijn levering melden?

Verliep de levering niet helemaal naar wens? Laat het ons zeker weten en neem contact op met onze klantendienst via 012 260 260 of sales@rajapack.nl.