0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5

Klantbeoordelingen

0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Voordeelpak stelling met sterke magazijnbakken 23 L
Voordeelpak stelling met sterke magazijnbakken 23 L - 1

Voordeelpak stelling met sterke magazijnbakken 23 L

(6 producten)
Verzonden in 24u
Nieuw
629,00 €Excl. BTW

per kit

Alle prijzen tonen
  • Voordeelpak voor een volledige opslaguitrusting.
  • 1 stelling van staal met epoxycoating.
  • 8 legborden, in de hoogte verstelbaar elke 4 cm.
  • 24 magazijnbakken van 23 liter, gemaakt van sterk PP plastic.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Creëer een overzichtelijke opslageenheid voor al uw grote producten met dit voordeelpak van RAJA.


Ontdek de voordelen van het exclusieve voordeelpak van RAJA en transformeer moeiteloos uw magazijn of opslagruimte. Dit pakket biedt een uitstekende oplossing voor het efficiënt ordenen en organiseren van iets grotere items. Door gebruik te maken van dit pakket kunt u uw logistieke operatie stroomlijnen en uw magazijnopstelling optimaliseren, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de productiviteit voor uw bedrijf.


Deze stelling is perfect aanpasbaar aan uw behoeften, dankzij de set legborden die eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn met een interval van slechts 3,3 cm. Bovendien worden de magazijnbakken van stevig polypropyleen plastic meegeleverd, waardoor u kunt profiteren van een efficiënte en georganiseerde opslagoplossing. Met een inhoud van maar liefst 23 liter bieden de magazijnbakken voldoende ruimte voor een breed scala aan middelgrote en grote items. Het polypropyleen plastic waaruit de bakken zijn vervaardigd, staat bekend om zijn hoge weerstand tegen alkaliën, vetten, zuren en temperatuurschommelingen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw producten veilig worden opgeslagen, ongeacht de omstandigheden.


Of u nu in een industrieel, commercieel of huishoudelijk setting werkt, deze sterke magazijnbakken bieden de ideale oplossing voor een efficiënte en georganiseerde opslag. U kunt erop rekenen dat uw producten veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn, waardoor u kostbare tijd bespaart en uw operationele efficiëntie verhoogt. Onze hoogwaardige stelling, verstelbare legborden en sterke magazijnbakken zorgen voor een probleemloze en gestroomlijnde opslagervaring, waarbij u waardevolle ruimte bespaart en uw producten op een georganiseerde en toegankelijke manier kunt beheren.


Goed om te weten: bij het bestellen van dit voordeelpak heeft u de keuze uit meerdere kleuren magazijnbakken. U kan elke stelling daarbij koppelen aan een andere kleur magazijnbak om meer orde en structuur te creëren in uw opslagruimte (kies bijvoorbeeld voor blauw, geel, rood of groen). U kan elke kleur van magazijnbak daarbij overeen laten komen met een ander type product, klant, verzending, enz.  • 1 stelling van staal met epoxycoating. Afmetingen: L 124 x D 40 x H 200 cm. Snel en makkelijk te monteren.
  • 8 legborden in de hoogte verstelbaar elke 4 cm. Tot 125 kilo draaglast per legbord.
  • 24 sterke magazijnbakken (23 liter) van polypropyleen plastic. Bestand tegen alkaliën, vetten, zuren en temperatuurschommelingen. Buitenafmetingen: L 50 x B 31 x H 20 cm.
  • Bekijk hier ook onze andere voordeelpakken, bestaande uit een stelling met kleine magazijnbakken van 4 liter of met middelgrote magazijnbakken van 10 liter.