0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Plateauwagen met gesloten wanden
Plateauwagen met gesloten wanden - 1

Plateauwagen met gesloten wanden

(4 producten)
Verzonden in 24u
Nieuw
Vanaf
289,00 € Excl. BTW

per plateauwagen

Alle prijzen tonen
  • Moduleerbaar: met afneembare zijwanden.
  • Stevig: buisframe in staal met zijwanden van staaldraad (met openingen van 10 x 5 cm).
  • Praktisch: multiplex houten plateau van 15 mm dik.
  • Wendbaar: met 4 rubberen zwenkwielen Ø 12,5 cm. Laat geen sporen na.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Minder kans op omvallende goederen dankzij de afneembare zijwanden.


Deze veelzijdige transportwagen biedt niet alleen een ruim laadoppervlak, maar ook de bescherming en beveiliging van gesloten wanden. De gesloten wanden van deze plateauwagen bieden een uitstekende bescherming voor uw goederen tijdens het transport. Of het nu gaat om fragiele objecten, gevoelige apparatuur of waardevolle materialen, de stevige zijwandenwanden voorkomen dat items verschuiven, vallen of beschadigd raken. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw waardevolle goederen vervoeren, wetende dat ze veilig en onbeschadigd van A naar B kunnen worden gebracht.


De plateauwagen van RAJA is beschikbaar in twee modellen; ofwel kiest u voor de uitvoering met 1 zijwand (aan de zijde van de duwstang), ofwel kiest u voor de uitvoering van 4 zijwanden. Dankzij het ruime laadplateau van deze plateauwagen met gesloten wanden kan u moeiteloos grote hoeveelheden goederen laden en lossen. Het ontwerp met de 4 gesloten zijwanden zorgt ervoor dat uw goederen tegen de zijkant kunnen leunen en niet op de grond vallen. Het laadplateau biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van dozen, kratten, gereedschappen en meer. Bovendien maakt de stevige constructie van de wagen het mogelijk om zwaardere ladingen te dragen, tot een gewicht van zo’n 250 kg.


De plateauwagen met gesloten wanden is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor stevigheid en duurzaamheid. Het robuuste frame en de solide constructie garanderen een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Hierdoor kunt u rekenen op een betrouwbare wagen die bestand is tegen de uitdagingen van dagelijkse transporttaken, en die keer op keer optimale prestaties levert.  • Moduleerbaar: met afneembare zijwanden.
  • Stevig: buisframe in blauw staal met zijwanden van grijs staaldraad (met openingen van 10 x 5 cm).
  • Praktisch: multiplex houten plateau van 15 mm dik.
  • Wendbaar: met 4 rubberen zwenkwielen Ø 12,5 cm. Laat geen sporen na.
  • Nuttige draaglast tot 250 kg.