0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Witte krijtstift
Witte krijtstift - 1

Witte krijtstift

(1 product )
Verzonden in 24u
Tot -10%
Nieuw
Vanaf
10,25 €Excl. BTW

per stift

Alle prijzen tonen
  • Schrijf een originele boodschap op uw cadeaupapier.
  • Stift met krijteffect voor een mooi contrast.
  • Geschikt voor het cadeaupapier ”Creatief Chic”.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Stift met krijteffect voor een mooi contrast.


Voorzie uw geschenkverpakking eenvoudig en snel van een gepersonaliseerde boodschap dankzij het cadeaupapier ”Creatief Chic”. Dit cadeaupapier is beschrijfbaar met onze witte krijtstift of krijtmarker waardoor u uw creativiteit volledig de vrije loop kunt laten gaan. Kies voortaan zelf de boodschap die u wilt meegeven!

Ontdek de veelzijdigheid van de witte krijtstift, de perfecte tool om een mooi contrast toe te voegen aan uw geschenkverpakkingen en creatieve projecten. Deze stift met krijteffect biedt een eenvoudige en snelle manier om uw cadeaupapier een persoonlijk tintje te geven. Met deze witte krijtstift kunt u gemakkelijk en snel gepersonaliseerde boodschappen toevoegen aan het cadeaupapier "Creatief Chic", waardoor u volledige vrijheid heeft om uw creativiteit te uiten.

Of u nu een speciale boodschap wilt toevoegen aan een verjaardagscadeau of een liefdevolle boodschap wilt delen op een geschenk voor een dierbare, de witte krijtstift maakt het mogelijk. Het cadeaupapier "Creatief Chic" is speciaal ontworpen om beschrijfbaar te zijn met onze krijtstift of krijtmarker, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om unieke en gepersonaliseerde ontwerpen te creëren.

Met de witte krijtstift kunt u zelf de boodschap kiezen die u wilt overbrengen, waardoor elk geschenk een extra persoonlijk tintje krijgt. Of u nu een professionele verpakker bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om uw geschenken te personaliseren, de witte krijtstift is de ideale keuze. Breng uw creativiteit tot leven en maak van elk geschenk een uniek en memorabel moment met de witte krijtstift.


  • Schrijf een originele boodschap op uw cadeaupapier.
  • Stift met krijteffect voor een mooi contrast.
  • Geschikt voor het cadeaupapier ”Creatief Chic”.