• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Binders, rattenstaartsluiting en driller  ( 10 producten )

Sluit plastic zakken of bundel producten samen met deze binders en kabelbinders

Binders, rattenstaartsluiting en driller, ontzettend handig voor elk magazijn! Met deze producten sluit u in een handomdraai zakken stevig af. En u kunt ze ook gebruiken om zendingen te bundelen zodat ze aan een stuk bij de ontvanger aankomen. Met de gewone binder sluit u razendsnel kleine plastic zakjes af. Voor grotere zakken kunt u het best een kabelbinder of rattenstaartsluiting gebruiken. En sluiten is zeer eenvoudig met de speciale driller, waarbij u in een beweging elke sluiting stevig bevestigt.

Binders, rattenstaartsluiting en driller: onmisbaar in elk magazijn!

Sterke kabelbinders zijn ideaal voor het afsluiten van zakken of voor het samenbinden van buizen, kabels en slangen. Verkrijgbaar in allerlei kleuren om makkelijk een onderscheid te maken tussen al uw producten. Ze zijn bestand tegen temperatuurschommelingen en geschikt voor eenmalig gebruik. Bent u op zoek naar een hersluitbare binding, kies dan voor een rattenstaartsluiting. Deze kunt u zo vaak openen en sluiten als u wilt. De dubbele opening kunt u gebruiken voor het bevestigen van een etiket. Naast deze vindt u bij ons ook binders speciaal voor de driller, waarbij u in een korte beweging een stevige sluiting aanbrengt.

Bestel direct binders, rattenstaartsluiting en driller op Rajapack.nl!

Naast de binders, rattenstaartsluiting en drillers, bestelt u bij ons nog veel meer onmisbare producten. Elastieken en touw kunt u goed gebruiken voor het snel bundelen van producten of het stevig afsluiten van zakken. De sluit- en beveiligingszegels zorgen dat zendingen met vertrouwelijke informatie veilig bij de ontvanger aankomen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.