logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Dubbelzijdige tape  ( 3 producten )

Wilt u snel twee materialen of producten aan elkaar vastmaken zonder lijm? Gebruik dan de handige dubbelzijdige tape van Rajapack! Ook perfect om in een handomdraai dozen te kunnen sluiten of snel iets op te hangen. En bestand tegen bijna alle invloeden van buitenaf! Zo is deze tape niet gevoelig voor water en ook bij grote temperatuurschommelingen blijft deze goed vast zitten. Dubbelzijdig tape plakt op bijna elke ondergrond. Zelfs oneffen oppervlaktes als hout, metaal, papier, plastic en schuim zijn geen probleem voor de ontzettend sterke tape.

In een handomdraai alles bevestigen met dubbelzijdige tape

De dubbelzijdige tape bestelt u in allerlei soorten en maten. Van het bekende merk Tesa kunt u deze tape bestellen in 4 formaten. Deze is bestand tegen temperaturen tot 60 graden en geschikt voor het plakken van de meest uiteenlopende producten. Sierlijsten, profielen, kabelleidingen, uithangborden en zelfs displays bevestigt u zeer eenvoudig met deze tape.

Dubbelzijdige tape bestellen op Rajapack.nl!

Bent u op zoek naar een goede prijs-kwaliteits-verhouding, neem dan zeker een kijkje bij het assortiment van Rajatape. Bij ons huismerk kunt u kiezen uit verschillende soorten tape van een hoogwaardige kwaliteit die altijd extra voordelig zijn geprijsd. Naast de dubbelzijdige tape heeft Rajatape nog veel meer soorten, zoals maskingtape, lijmrol Scotch en markeer- en beveiligingstape.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Kleef allerlei zaken stevig vast met dubbelzijdige tape

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Kleur
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Dubbelzijdige tape transparant
Vanaf 2,40 € Excl. BTW
Universele dubbelzijdige PVC tape Tesa
Vanaf 7,50 € Excl. BTW