• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Elastieken, touw en binders

(20 producten)

Gebruik voor alles wat u moet sluiten of vastmaken, touw, binders, elastieken of sluitzegels

Om het even wat u moet sluiten of vastmaken, het lukt altijd wel met de juiste elastieken, touw en binders. En bij Rajapack vindt u die in de meest uiteenlopende varianten: binders, kabelbinders en rattenstaartsluitingen, sluitzegels en veiligheidszegels, metaaldraad, linnen touw, sisal bindtouw en polypropyleenpaktouw, elastieken en elastiekjes... Keuze te over aan producten om verpakkingen te sluiten of te verzegelen, zakken dicht te binden en producten samen te bundelen.

Elastieken, touw en binders, en ook omsnoeringsband

Wanneer u producten wilt bundelen, heeft u aan de juiste elastieken, touw en binders meestal al meer dan genoeg. Maar moet het allemaal echt loeivast zitten, bijvoorbeeld voor transport op pallets, dan vindt u in onze webshop alles wat u nodig heeft om uw dozen, verpakkingen, containers en gestapelde pallets stevig en veilig te omsnoeren. Zo bent u er zeker van dat uw ladingen tijdens het transport niet verschuiven en dat uw producten onbeschadigd hun bestemming bereiken. Zo vindt u bij ons omsnoeringsbanden en toebehoren en omsnoeringskits en machines.

Rajapack: elastieken touw en binders eenvoudig online bestellen

Bij ons uw elastieken, touw en binders bestellen? Dat doet u in een handomdraai, en u heeft uw bestelling razendsnel thuis. Voor al onze producten geldt namelijk dat ze – mits uit voorraad leverbaar – binnen 24 uur worden bezorgd. Tenzij een ander tijdstip u beter uitkomt, natuurlijk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Kleur
Materiaal
20 producten Filters verwijderen
Lijst Raster