logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Elastieken en touw  ( 5 producten )

Elastieken en touw zijn multifunctioneel en daarom onmisbaar in elk bedrijf. Zakken dichtbinden, pakketten bundelen en sluiten, alles doet u in een handomdraai met deze handige producten. Met elastiek bindt u snel een aantal enveloppen bij elkaar of houdt u goederen op de plaats tijdens transport. Touw kan ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt. U kunt dozen en pakketten makkelijk dichtbinden, of een hele bestelling samenhouden tijdens transport.

Geen magazijn kan zonder elastieken en touw!

Op Rajapack.nl kunt u allerlei soorten elastieken en touw bestellen. Elastieken kunt u bestellen in 11 verschillende formaten. Zo bestelt u ze in het breed of smal, in het lang of kort, er zijn altijd elastieken die bij uw zending passen! Als u deze gebruikt voor het bundelen van enveloppen of belangrijke documenten, dan kunt u ook gekleurde elastieken bij ons bestellen. Op deze manier kunt u makkelijk onderscheid maken tussen verschillende pakketten en zendingen. Touw bestelt u bij ons in drie verschillende varianten, 100% natuurlijk vezel touw, Sisal en polypropyleentouw. De laatste is heerlijk zacht voor de handen en zal ook de meest kwetsbare zendingen niet beschadigen.

Direct elastieken en touw bestellen op Rajapack.nl!

Onmisbaar bij elke rol elastieken en touw zijn de handige dispensers. Met de dispenser voor touw snijdt u deze precies op het juiste formaat af. Zo gebruikt u altijd alleen de hoeveelheid die u nodig heeft! Milieuvriendelijk en kostenbesparend. Naast deze producten kunt u bij ons nog veel meer praktische verpakkingsmaterialen bestellen, zoals sluit- en beveiligingszegels, binders, rattenstaartsluiting en driller speciaal voor het sluiten van dozen met touw!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Sluiten, dichtbinden en bundelen doe je met elastieken, touw, binders, zakkensluiters ...

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Wit polypropyleen paktouw
Vanaf 15,50 € Excl. BTW
Bindtouw van sisal
Vanaf 12,30 € Excl. BTW
Gekleurde elastieken: smal, medium en breed
Vanaf 10,10 € Excl. BTW
Elastieken, smal, medium en breed
Vanaf 8,40 € Excl. BTW
Linnen touw, 100% natuurlijke vezel
Vanaf 1,55 € Excl. BTW