Industriële lijm en lijmverwijderaar

››  8 producten

Kleef met lijmspray alles stevig vast en verwijder lijmsporen met de lijmverwijderaar

Met Tesa lijmspray kleeft u alles stevig vast en met de Tesa lijmverwijderaar verdwijnt elk lijmspoor. Afhankelijk van de materialen die u moet kleven, kiest u bij Rajapack één van de drie verschillende soorten Tesa industriële lijm en lijmverwijderaar in handige spuitbussen: permanente lijm, extra strong lijm of tijdelijk herpositioneerbare lijm. Maar bijvoorbeeld ook voor verpakkingstape en tape voor speciale doeleinden kunt u bij ons terecht!

De juiste indrustriële lijm en lijmverwijderaar

U wilt zeker zijn dat wat u vastlijmt ook daadwerkelijk blijft zitten. En tegelijkertijd wilt u niet dat lijmresten uw werkplek bevuilen. Met de juiste industriële lijm en lijmverwijderaar bent u er zeker van dat u alle materialen snel, proper, nauwkeurig en stevig kunt kleven, maar ook dat u eenvoudig lijmsporen, lijmresidu of stickers kunt verwijderen. Kies voor de juiste sterkte in lijm, passend bij uw verpakkingen. Lijmverwijderaar is net als de lijm zelf beschikbaar in een handige spray. Het actieve bestanddeel dat de lijm verwijdert, verdampt bij gebruik zonder een spoor of enig residu na te laten.

Industriële lijm en lijmverwijderaar online bestellen

Bij Rajapack bestelt u al uw verpakkingen en verpakkingsmateriaal eenvoudig online. Selecteer uw industriële lijm en lijmverwijderaar snel in onze webshop, en u heeft deze morgen al in huis! Net als uw bestelling afrollers voor tape, nieten en nietmachines, omsnoeringsbanden, elastieken, touw en binders.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Bedrukte tape
 

Zoekresultaten filteren

  •  (577)
  •  (12)
  •  (10)
  •  (2)

Merk

Kleur

  •  (2)
  •  (1)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Tesa lijmspray
1 referentie

Vanaf 14,65 € Excl. BTW
3M lijmspray
3 Bestelcodes

Vanaf 17,90 € Excl. BTW
Etikettenverwijderaar Decolnet
1 referentie

Vanaf 15,95 € Excl. BTW
Lijmstaven voor TEC lijmpistolen
3 Bestelcodes

Vanaf 76,45 € Excl. BTW
Lijmverwijderaar 3M
1 referentie

Vanaf 10,75 € Excl. BTW
1