• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Lijmrol Scotch

(3 producten)

Breng uiterst precies dunne lijmlagen aan met een Scotch 3M lijmrol

Makkelijk lijm aanbrengen doet u met de lijmrol Scotch! Ontzettend sterk en zeer eenvoudig in gebruik. Zeker met de handige lijmdispenser die speciaal ontworpen is voor het makkelijk verdelen van deze lijm. Deze lijm is geschikt voor bijna alle gladde oppervlakken, zoals karton, textiel, kunststof, leder, ijzer en hout. Zo kunt u in een handomdraai eenvoudig papieren aan elkaar plakken of snel een label op karton bevestigen.

Lijmrol Scotch: eenvoudig en ontzettend sterk!

De lijmrol Scotch is verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. Met de standaard lijmrol brengt u netjes een dunne laag lijm aan op karton of papier. Deze lijm is bestand tegen temperatuurswisselingen, vocht, licht en oplosmiddelen. De herkleefbare lijm heeft een sterke lijmlaag aan een zijde en een herkleefbare aan de andere. Zo kunt u snel materialen vastplakken en weer verwijderen. Ideaal voor mailings en andere tijdelijke mededelingen. Tenslotte, de extra krachtige lijmrol is geschikt voor het stevig vastlijmen van zeer zware producten. Alle drie de soorten kunt u eenvoudig combineren met de speciale dispenser. Deze is namelijk geschikt voor zowel de standaard, de herkleefbare en de krachtige lijmrollen.

Lijmrol Scotch direct bestellen op Rajapack.nl!

Wilt u de lijmrol Scotch bestellen? Neem dan een kijkje op Rajapack.nl! Wij hebben altijd een ruime keus voor een zeer voordelige prijs. Bent u op zoek naar andere soorten tape? Dan vindt u deze zeker in het ruime assortiment van Rajatape. Hier kunt u onder andere kiezen uit maskingtape, dubbelzijdige tape en markeer- en beveiligingstape.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte tape
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Lijmrol Scotch 3M met standaard lijm
2 referenties
Vanaf 9,55 € Excl. BTW
Lijmrol Scotch 3M met grote kleefkracht
2 referenties
Vanaf 15,95 € Excl. BTW
Lijmdispenser voor Scotch 3M lijmrollen
1 referentie
51,50 € Excl. BTW