spinner
Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Tevreden of geld terug
0
1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149 + gebruik actiecode NEW10 (10% korting en welkomstgeschenk)
spinner
Uw winkelwagen is leeg
spinner

Gedetailleerde beschrijving

Ideaal om aan een hoog tempo te omsnoeren.


Wilt u uw zware goederen omsnoeren aan een hoog tempo? Hou dan zeker halt bij dit voordeelpak met polyesterband en omsnoeringsapparaat. In combinatie met de meegeleverde mobiele haspel beschikt u over al het materiaal om uw omsnoeringen vlot en efficiënt uit te voeren. Dit voordeelpak omvat de volgende 3 omsnoeringsproducten:

  • 1 rol polyesterband Raja: ontworpen voor het omsnoeren van zeer zware goederen. Vervormt niet en is bestand tegen vocht, uv-licht en temperatuurschommelingen. Voor 97% gemaakt van gerecyclede PET-flessen.


  • 1 automatisch omsnoeringsapparaat STRAPEX: maakt tot 150 omsnoeringen per uur. Volautomatische werking met programmeerbare spanning en las. Extra gereedschap zoals zegels of klemmen is niet langer meer nodig. Met comfortabel antisliphandvat. Voor het horizontaal of verticaal omsnoeren van vlakke of ronde ladingen.


  • 1 mobiele haspel: verplaats efficiënt al uw gereedschap. Zeer robuust door het buisframe uit 1 stuk en de rubberen lekvrije wielen. Met rem om het spontaan afrollen van de band te voorkomen.