Omsnoeringskits en machines

››  21 producten

Omsnoer snel pallets en dozen met een omsnoeringsmachine en omsnoeringsband

Makkelijker omsnoeren dankzij een haspel voor omsnoeringsband, een omsnoeringsapparaat of omsnoeringsmachine? Grote rollen omsnoeringsband neemt u met een mobiele haspel overal mee naartoe in uw bedrijf of magazijn waar u pallets, dozen of goederen moet omsnoeren. Met een draadloos accu-omsnoeringsapparaat omsnoert u zowel horizontaal als verticaal, waar dan ook. En u bestelt uw omsnoeringskits en omsnoeringsmachines heel eenvoudig online!

Omsnoeringskits en machines plus toebehoren

In onze webshop vindt u alle omsnoeringsbanden en toebehoren, die u nodig heeft om uw dozen, verpakkingen, containers en gestapelde pallets stevig en veilig te omsnoeren: omsnoeringsband in geplastificeerd textiel of polypropyleen, textielband, polyesterband, staalband, haspels voor omsnoeringsbanden, gespen, klemmen en klemtangen om de omsnoeringsband te fixeren en spanners. U bestelt ze eenvoudig extra bij onze omsnoeringskits en omsnoeringsmachines.

Online bestellen van uw omsnoeringskits en omsnoeringsmachines

Uw omsnoeringskits en omsnoeringsmachines bestelt u bij Rajapack heel eenvoudig online. Net als al onze andere artikelen op het gebied van verpakken en verzenden. Denk aan tape voor speciale doeleinden, verpakkingstape, lijmspray en lijmverwijderaar, afrollers voor tape, elastieken, touw, binders, nieten en nietmachines. Alles wat u aan verpakkingsmateriaal kunt verzinnen, vindt u bij Rajapack. En bestelt u vandaag, dan heeft u het morgen al in huis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Bedrukte tape
 

Zoekresultaten filteren

  •  (577)
  •  (27)
  •  (9)
  •  (6)
  •  (6)
  •  (6)

Merk

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Banderolleermachine
1 referentie

3.295,00 € Excl. BTW
Spanner voor PP- en PE-band
2 Bestelcodes

Vanaf 799,00 € Excl. BTW
Voordelig omsnoeringsapparaat
2 Bestelcodes

1.295,00 € Excl. BTW
Veiligheidsschaar Tymer
1 referentie

165,00 € Excl. BTW
Omsnoeringsmachine Minipack
1 referentie

1.395,00 € Excl. BTW
Mobiel omsnoeringsapparaat
2 Bestelcodes

2.175,00 € Excl. BTW
1