• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Polyesterband

(5 producten)

Omsnoer producten en pallets met beresterke omsnoeringsband in polyester

Wist u dat polyesterband de ideale omsnoeringsband is voor al uw zendingen? Ontzettend sterk, rekt niet uit en vervormt niet. Perfect voor het transporteren van zware goederen! En de omsnoeringsband beschermt uw goederen tegen schokken tijdens transport. Vanzelfsprekend kunt u deze ook goed gebruiken voor het veilig opslaan van uw producten. Het sterke polyester is bestand tegen vocht, temperatuurswisselingen en uv-stralen. Polyesterband kunt u eenvoudig vastzetten met de speciale omsnoeringsmachines, die u natuurlijk ook vindt op Rajapack.nl!

Polyesterband: verkrijgbaar in allerlei soorten en maten!

U kunt polyesterband bestellen in 4 verschillende diktes, elk met een andere lengte. Doordat deze omsnoeringsband niet oprekt kunt u deze goed gebruiken voor het verzenden of langdurig opslaan van zeer zware ladingen. En door de hoge scheurresistentie zal deze band ook niet scheuren onder een hoek van 90 graden. Toch is deze band zeer eenvoudig te gebruiken en erg soepel. Het omsnoeren van goederen is dan ook een fluitje van een cent. Naast de band kunt u bij ons ook de bijbehorende accessoires bestellen. Maakt u nu nog geen gebruik van polyesterband? Dan kunt u bij ons de handige kit bestellen waarbij u in een keer alle handige accessoires, inclusief omsnoeringsband, geleverd krijgt!

Bestel direct polyesterband op Rajapack.nl!

Naast polyesterband bestelt u bij ons ook heel makkelijk andere soorten omsnoeringsband, zoals polypropyleenband, textielband en staalband.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Kleur
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Polyesterband voor omsnoering
Tot -20%
4 referenties
Vanaf 94,95 € Excl. BTW
Voordelig omsnoeringsapparaat
2 referenties
1.295,00 € Excl. BTW
Stalen klemmen met hoge weerstand voor PP-omsnoeringsband
2 referenties
Vanaf 43,75 € Excl. BTW
Omsnoeringskit polyesterband
2 referenties
Vanaf 1.095,00 € Excl. BTW