• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Sluit- en beveiligingszegels

(5 producten)

Verzegel met een veiligheidszegel of sluitzegel uw zakken, kisten, kratten, deuren ...

Bent u bang dat uw zending niet goed aan zal komen? Bevat deze vertrouwelijke informatie of is deze zeer gevoelig voor diefstal? Bestel dan de handige sluit- en beveiligingszegels! Hiermee beveiligt u binnen een handomdraai zakken, kisten, transportbakken en zelfs vrachtwagendeuren. Ideaal voor het veilig transporteren van kostbare producten. De zegel bevestigt u zelf aan het pakket met de speciale verzegeltang. Zo kunt u zelf de sluiting goed controleren en met een gerust hart de goederen versturen.

Beveilig uw transport met sterke sluit- en beveiligingszegels

Er zijn verschillende soorten zegels die u kunt bestellen. De zegel met gekarteld draad bevestigt u zelf, zonder hulpmiddelen, rond zakken, koffers en andere zendingen met een vertrouwelijke inhoud. Deze is zeer eenvoudig op maat te maken, ontzettend sterk, bestand tegen temperatuurschommelingen en door de individuele nummering tot 5 cijfers makkelijk te herkennen. Wilt u een extra sterke zegel, kies dan voor de onverwoestbare maxi veiligheidszegel. Deze stalen veiligheidszegels kunnen alleen verwijderd worden met een speciale bout tang. En ze zijn goedgekeurd door de douane, perfect voor internationale zendingen.

Bestel direct sluit- en beveiligingszegels op Rajapack.nl!

Naast de sluit- en beveiligingszegels bestelt u bij ons nog veel meer praktische producten. Wilt u snel producten bundelen of belangrijke documenten samenvoegen, bestel dan de elastieken en touw van Rajapack. Maar ook binders, rattenstaartsluiting en driller vindt u bij ons.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte tape
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Zegel met gekartelde draad
2 referenties
Vanaf 18,55 € Excl. BTW
Sluitzegels in kunststof
4 referenties
Vanaf 11,65 € Excl. BTW
Lange verzegelingen
2 referenties
Vanaf 24,95 € Excl. BTW
Maxi-veiligheidszegel
1 referentie
Vanaf 1,54 € Excl. BTW
Verzegeltang voor sluitzegels in kunststof
1 referentie
45,70 € Excl. BTW