• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Tape voor speciale doeleinden  (20 producten)

Gebruik speciale tape om te bevestigen, te markeren, af te plakken, te omsnoeren, …

Tape dient niet alleen om verpakkingen en dozen te sluiten. Rajapack biedt ook allerlei speciale soorten verpakkingstape, met bijbehorende , die bedoeld zijn voor heel specifiek gebruik.

Onder de noemer ‘tape voor speciale doeleinden’, valt bijvoorbeeld ons dubbelzijdig tape voor bevestigen en ophangen. Net als masking tape voor afplakken van oppervlakken bij schilderwerk. Met signalisatieband of markeertape bakent u zones af of vestigt u extra aandacht op bepaalde zaken of gevaren. En met omsnoeringtape houdt u gepalletiseerde ladingen netjes op hun plaats.

Tape voor speciale doeleinden en meer speciaal verpakkingsmateriaal

Behalve met speciaal tape, kunt u uw producten ook extra veilig inpakken met andere middelen om uw verpakkingen en dozen te sluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor omsnoeringskits en machines, omsnoeringsband, elastieken, touw en binders en nietmachines en nieten bij ons terecht.

En is geen tape uit ons assortiment tape voor speciale doeleinden robuust genoeg? Dan zorgt u dat de meest uiteenlopende materialen stevig aan elkaar worden gelijmd met behulp van onze industriële lijmen. Hiervoor is de Scotch lijmrol ook ideaal. Met deze lijmrol kleeft u sterk uiteenlopende materialen stevig vast op een gladde ondergrond.

Bij Rajapack tape voor speciale doeleinden bestellen

Bij Rajapack is het heel eenvoudig om allerhande verpakkingstape te bestellen. Ook onze tape voor speciale doeleinden wordt binnen 24 uur geleverd. Heeft u speciale wensen, of wilt u gepersonaliseerde tape bestellen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Kleur
Materiaal
20 producten Filters verwijderen
Lijst Raster