logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Beschermende randen  ( 7 producten )

Voorkom schade aan uw zending met de stevige, beschermende randen van Rajapack! Deze stootranden zijn gemaakt van stevig karton of zacht schuim. Door hun speciale vorm zijn ze makkelijk te bevestigen op de randen van uw producten.

U kunt kiezen uit verschillende U-, O- of L-hoekprofielen met een dikte van 7 of 18 mm. De schuimprofielen zijn gemaakt van soepel en zacht polyethyleen schuim. Door de zelfklevende strip blijven deze randen goed zitten. Maar veel van de beschermende randen klemmen zich gewoon zelf vast door hun speciale vorm.

Stootranden en beschermend verpakkingsmateriaal

Naast deze handige beschermende en stootwerende randen bestelt u bij Rajapack nog veel meer beschermend verpakkingsmateriaal of opvulmateriaal. Dit laatste is ideaal om de lege ruimte rondom uw producten in hun doos op te vullen. Hierdoor blijven ze mooi op hun plaats in hun verpakking. Dit beschermt tegen schokken en voorkomt beschadiging van uw producten tijdens transport of verzending. U kan uw goederen ook beschermen met plastic buisnet, schuimfolie op rol, luchtkussenfolie en flo-pak opvulmateriaal.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bescherm de randen van uw producten met schokwerende profielen

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Gerecycleerd
Kleur
Recycleerbaar
7 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
L-profiel in polyethyleenschuim
Vanaf 0,64 € Excl. BTW
Kartonnen L-profiel
Vanaf 72,40 € Excl. BTW
U-profiel in polyethyleenschuim
Vanaf 0,56 € Excl. BTW
O-profiel in polyethyleenschuim
Vanaf 0,88 € Excl. BTW
Kartonnen U-profiel
Vanaf 0,69 € Excl. BTW