Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Zakjes Silicagel droogmiddel

> RAJA Blog: Hoe gebruikt u het best droogzakjes?

Bescherm uw producten tegen vocht met microzakjes droogmiddel. Eén microzakje droogmiddel neemt tot 600 g water op. De kleine zakjes met waterabsorberende silicagel kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan kisten, dozen, plastic zakken en hermetisch gesloten verpakkingen. Houd de vochtigheidsgraad in uw verpakkingen laag en bescherm uw producten tegen vocht en condens. Ook met de andere vocht- en corrosiewerende materialen in ons assortiment.

Droogmiddel en versterkt bitumenpapier

Naast droogmiddel in zakjes, vindt u in onze webshop ook versterkt bitumenpapier. Versterkt bitumenpapier is ideaal voor industriële of maritieme verpakkingen en als voering voor kartonnen en houten exportkisten, oververpakkingen en waterdichte verpakkingen. Versterkt bitumenpapier bestaat uit twee vellen interkraftpapier van 180gr/m² die aan elkaar gekleefd worden met een laagje bitumen en versterkt worden door een polyesterrooster. Dit maakt versterkt bitumenpapier een ondoordringbaar, waterdicht en oersterk corrosiewerend materiaal.

Zakjes droogmiddel en bitumenpapier bestelt u eenvoudig online!

Uw bitumenpapier en zakjes droogmiddel bestelt u bij RAJA heel eenvoudig online. Net als roestwerend kraftpapier met paraffinelaag of roestwerend papier met VCI behandeling.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie