Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
9
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Houtwol

Gebruik houtwol als opvulmateriaal, goedkoop en milieuvriendelijk

Wist u dat houtwol een veelzijdig opvulmateriaal is? Het beschermt uw producten niet alleen, het ziet er ook leuk uit in een feestelijke verpakking! Met dit handige houtwol kunt u heel leuk geschenkdozen en wijnkistjes opvullen. Het is het perfecte materiaal om schokken op te vangen en producten goed op de plaats te houden. En zacht genoeg om zelfs de meest kwetsbare producten goed te beschermen en niet te beschadigen. Toch gebruikt men dit materiaal voornamelijk als opvulling voor geschenken.

Houtwol: een echt natuurproduct!

Een van de mooiste eigenschappen van houtwol is dat het zeer milieuvriendelijk is. Dit opvulmateriaal is namelijk 100% natuurlijk. Hierdoor is het niet schadelijk voor het milieu en kan het na gebruik gerecycled worden. Dit opvulmateriaal past dan ook perfect in een “groen" bedrijf.

Houtwol direct bestellen

Het veelzijdige houtwol verkopen wij in een praktische zak van 4 kg. Hieruit pakt u de hoeveelheid die u nodig heeft. Zo bespaart u kosten en heeft u geen restafval. Bent u op zoek naar ander opvulmateriaal? Dan zijn flo-pak, schuimopvulling, luchtkussens in bulk of bescherm- en opvulpapier zeker iets voor u!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

1 referentie
Sorteren op: Relevantie