• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Hulzen

(1 product)

Verpak lange smalle producten in een kartonnen huls

Langwerpige producten makkelijk inpakken doet u in de kartonnen hulzen van Rajapack! Gemaakt van stevig golfkarton en ideaal voor het goed verpakken van onderdelen, buizen en nog veel meer. En uw goederen zullen niet beschadigen tijdens transport! Dit karton biedt namelijk een beschermende laag tegen stoten of schokken van buitenaf. Zo weet u zeker dat uw zending altijd onbeschadigd aankomt bij de ontvanger! De hulzen zijn daarnaast ook geschikt voor opslag of verzending via de post.

Zachte hulzen zijn de ideale bescherming voor lange smalle producten

De flexibele kartonnen hulzen zijn verkrijgbaar op een handige rol. En u kunt eenvoudig zelf de lengte van uw verpakking bepalen. Zo gebruikt u nooit teveel materiaal en bespaart u kosten. Het is daarnaast ook zeer milieuvriendelijk, want deze verpakking is vervaardigd uit 100% gerecycled karton. De hulzen zelf kunnen na gebruik ook weer gerecycled worden.

Kartonnen buis op rol is de ideale verpakking voor allerlei producten met diverse vormen en afmetingen. Het flexibele golfkarton waaruit deze kartonnen buis op rol gemaakt is, past zich perfect aan de vorm van uw producten aan.

Bestel direct hulzen op Rajapack.nl!

Kartonnen hulzen van Rajapack zijn verkrijgbaar in 3 verschillende breedten. U vindt bij ons altijd het juiste formaat dat bij uw zending past. De hulzen sluit u eenvoudig met stevige nietjes of tape, die u natuurlijk ook heel makkelijk bij ons kunt bestellen. Net als plastic buisnet, moffen, flo-pak opvulmateriaal en beschermende randen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Opvulmateriaal flo-pak® Super Green
1 product Filters verwijderen
Lijst Raster
Kartonnen buis op rol
3 referenties
Vanaf 38,95 € Excl. BTW