Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Moffen

Verpak cilindervormige of grillige producten in een beschermende mof in karton of schuim

Niet alle producten zijn te beschermen met standaard verpakkingen. Maar op rajapack.nl hebben wij daar een oplossing voor: beschermende moffen! Deze netten van karton of schuim schuift u heel eenvoudig om uw kwetsbare producten zodat deze zijn bestand tegen beschadigingen. U kunt de moffen gebruiken voor het verpakken van bijvoorbeeld fruit, glas en andere breekbare of kwetsbare goederen. Een mof uit karton of schuim past zich perfect aan de vorm van het product aan. Daardoor heeft u altijd bescherming op maat voor al uw producten. Zelfs als deze een afwijkende vorm hebben!

Met deze moffen brengt u snel een extra beschermlaag aan

De moffen zijn zeer elastisch en sluiten nauw aan rond elk product. Hierdoor zal deze beschermlaag niet verschuiven tijdens transport. Ze zijn dan ook ideaal om meerdere breekbare producten samen in een doos te verpakken. Kartonnen moffen zijn gemaakt van tweezijdig, rekbaar golfkarton en de schuimmof is vervaardigd uit zacht polyethyleenschuim.

Moffen en nog veel meer praktische verpakkingsproducten

Naast deze handige moffen vindt u op rajapack.nl nog veel meer onmisbare verpakkingsmaterialen. Wat dacht u van zacht, plastic buisnet, stevige hulzen, flo-pak opvulmateriaal of beschermende randen? Al deze producten zijn erg geschikt om uw producten goed te beschermen tijdens transport zodat deze altijd goed bij de ontvanger aankomen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie