• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Opvulmaterialen  ( 16 producten )

Vul de lege ruimte in uw dozen rondom uw producten op met schokabsorberend vulmateriaal

Uw producten verdienen de beste bescherming tijdens transport of verzending. Hiervoor heeft u schokwerend vulmateriaal of veerkrachtige luchtkussens nodig. Kies bijvoorbeeld voor de klassiekeopvulchips als flo-pak in zakken, of produceer zelf opvulmateriaal met een luchtkussenmachine.

Maak uw vulmaterialen zelf

Bij Rajapack kiest u uit diverse opvulmachines om zelf schokwerende materialen te maken. Met Padpak en Fillpak toestellen maakt u bijvoorbeeld voordelige en milieuvriendelijke papieren bufferkussens. Luchtkussenmachines produceren in een handomdraai schokdempende luchtkussens en luchtkussenfolie. Een kartonmolen of kartonperforator recycleert uw kartonafval tot beschermend opvulmateriaal. Met Instapak Quick™ RT schuimkussens maakt u snel en eenvoudig volledig met de hand beschermende bufferkussens die de vorm van uw producten aannemen.

Opvulmaterialen, flo-pak, of andere bescherming

Er zijn allerlei soorten opvulmaterialen, flo-pak is een bekende, maar papieren bescherming, of schuimbescherming zijn ook mogelijk.

Denk daarnaast ook aan luchtkussenfolie, noppenfolie en aan tussenbladen en schokwerende kussentjes. En bent u naast opvulmaterialen ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal - plastic zakken wellicht, of verpakkingstape - kijkt u dan op uw gemak even rond. Bij Rajapack vindt u namelijk alles wat u aan verpakkingsmaterialen nodig heeft.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.