Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimopvulling

Bescherm uw producten tegen schokken met bufferkussens gevuld met schuim

Stevige bufferkussens van RAJA zorgen voor een schuimopvulling die perfect aansluit rondom elk product. Dit beschermend opvulmateriaal kunt u zelf heel eenvoudig maken door de bufferkussens rond de goederen te leggen en dan de beide actieve componenten met elkaar te vermengen. Het schuim zal automatisch beginnen met zwellen, waardoor een beschermend kussen rond uw producten zal worden gevormd. Deze schokwerende schuimkussens nemen perfect de vorm van uw producten aan.

Schuimkussens en beschermend verpakkingsmateriaal

Bij RAJA vindt u naast zachte schokwerende bufferkussens gevuld met schuim nog heel wat andere opvulmaterialen om uw producten tijdens transport of verzending in hun verpakking te beschermen. Van flo-pak opvulmateriaal, schokwerende blokjes om aan de binnenzijde van uw verpakkingen te kleven, houtwol, beschermende randen, tussenbladen en beschermingsbladen, golfkarton en luchtkussens tot bescherm- en opvulpapier.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

0 referentie
Sorteren op: Relevantie