• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Schuimopvulling

(2 producten)

Bescherm uw producten tegen schokken met bufferkussens gevuld met schuim

Stevige bufferkussens van Rajapack zorgen voor een schuimopvulling die perfect aansluit rondom elk product. Dit beschermend opvulmateriaal kunt u zelf heel eenvoudig maken door de bufferkussens rond de goederen te leggen en dan de beide actieve componenten met elkaar te vermengen. Het schuim zal automatisch beginnen met zwellen, waardoor een beschermend kussen rond uw producten zal worden gevormd. Deze schokwerende schuimkussens nemen perfect de vorm van uw producten aan.

Schuimkussens en beschermend verpakkingsmateriaal

Bij Rajapack vindt u naast zachte schokwerende bufferkussens gevuld met schuim nog heel wat andere opvulmaterialen om uw producten tijdens transport of verzending in hun verpakking te beschermen. Van flo-pak opvulmateriaal, schokwerende blokjes om aan de binnenzijde van uw verpakkingen te kleven, houtwol, beschermende randen, tussenbladen en beschermingsbladen, golfkarton en luchtkussens tot bescherm- en opvulpapier.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Opvulmateriaal flo-pak® Super Green
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Video
Bufferkussen Instapak Quick RT
5 referenties
Vanaf 2,97 € Excl. BTW
Pak van 18 bufferkussens Instapak Quick RT
1 referentie
83,95 € Excl. BTW