0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Tussenbladen en beschermingsbladen

Houd uw producten van elkaar gescheiden met schuimplaat of tussenbladen

Met de tussenbladen en beschermingsbladen van RAJA pakt u producten netjes van elkaar gescheiden in. Deze tussenbladen zijn gemaakt van sterk schuim of karton en vormen een schokbestendig laagje tussen uw producten. Hierdoor zullen zij niet beschadigen tijdens transport! Ze zijn zelfs sterk genoeg om zware producten als kantoormeubilair en machines veilig van elkaar te scheiden.

U snijdt of zaagt de tussenbladen eenvoudig op maat. Tussenbladen zijn ook uiterst geschikt voor het verstevigen van gestapelde pallets. Leg tussen elke gestapelde laag een tussenblad en uw vracht zal niet verschuiven tijdens het transport. Zo bent u zeker van goed gestapelde en homogene pallets.

De cellen van de schuimplaat bladen passen perfect in elkaar waardoor uw producten niet zullen verschuiven en goed op hun plaats blijven zitten in een doos. Sterke tussenbladen van golfkarton zijn geschikt voor zware producten.

Tussenbladen en beschermend verpakkingsmateriaal

Naast deze tussenbladen vindt u bij ons nog ook nog andere beschermende verpakkingsmaterialen. Van plastic buisnet, schuimopvulling, luchtkussens in bulk, bescherm- en opvulpapier tot schokwerende blokjes.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

8 referenties
Sorteren op: Relevantie