0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Papieren enveloppen

Kies de gepaste envelop met of zonder venster voor al uw briefwisseling

We versturen en ontvangen dagelijks heel wat post: eenvoudige brieven, grote en kleine documenten, zwaardere brochures en rapporten, vertrouwelijke stukken... Hoe divers de poststukken ook zijn die we ontvangen en verzenden, ze zitten allemaal verpakt in een envelop of omslag. Daarom levert RAJA u binnen 24 uur een zeer uitgebreid assortiment commerciële kantoorenveloppen in alle mogelijke modellen en formaten.

Het assortiment kantoorenveloppen van RAJA

Enveloppen met of zonder venster, enveloppen met zelfklevende sluiting of met een gegomde sluiting, enveloppen in kraftpapier of hergebruikt papier, akte-enveloppen, grote bruine enveloppen met of zonder zijvouwen, sterke luxe-enveloppen in kraftpapier, kartonnen enveloppen met een verstevigde rug of in bruin of wit microgolfkarton of vlakkarton, enveloppen met zijvouwen voor extra volume voor het verpakken en verzenden van lijvige dossiers of boeken, plastic enveloppen of extra beschermende enveloppen… Voor elke toepassing is er een passende envelop, en u vindt uw ideale kantoorenveloppen zeker in ons assortiment! Ook wanneer u uw enveloppen, kokers of pakketjes door ons wilt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, adres of andere bedrijfsgegevens.

Uw kantoorenveloppen op maat!

Een groot deel van de verpakkingen die u bij RAJA bestelt, kunt u ook door ons laten bedrukken. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan uw kantoorenveloppen, maar ook aan plastic of papieren draagtassen, etiketten, kartonnen dozen en tape.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

11 referenties
Sorteren op: Relevantie