0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Universeel toiletpapier
Universeel toiletpapier - 1

Universeel toiletpapier

(2 producten)
Verzonden in 24u
Tot -10%
Vanaf
18,85 €  Excl. BTW

per VE van 48

Alle prijzen tonen
  • Degelijk toiletpapier aan een voordelige prijs.
  • Dubbelgelaagd.
  • Van crêpe wattenpapier of gerecyclede grondstof.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Voordelig en kwaliteitsvol toiletpapier.


Ontdek het beste van beide werelden met ons assortiment universeel toiletpapier - een voordelige en kwaliteitsvolle oplossing voor al uw sanitaire behoeften. Met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding biedt dit toiletpapier een ideale balans tussen betaalbaarheid en degelijkheid, waardoor het een slimme keuze is voor bedrijfstoiletten en andere faciliteiten.

Bij RAJA heeft u de keuze uit twee varianten van toiletpapier die beide voldoen aan onze hoge standaarden van prestatie en comfort. Ten eerste hebben we het Tork Standaard toiletpapier (code 120776), gemaakt van dubbelgelaagd crêpe wattenpapier. Met 400 vellen per rol biedt dit toiletpapier een betrouwbare en zachte ervaring voor elke gebruiker.

Daarnaast bieden we het Hoogwit toiletpapier (code 6017), ook dubbelgelaagd maar gewafeld en vervaardigd van gerecyclede grondstoffen. Met 200 vellen per rol is dit toiletpapier niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt het ook een zachte en effectieve reiniging voor een optimaal comfort.

Of u nu kiest voor het Tork Standaard toiletpapier of het Hoogwit toiletpapier, u kunt erop vertrouwen dat u een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing krijgt voor uw sanitaire voorzieningen. Opteer voor ons universeel toiletpapier en ervaar de perfecte combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit voor een schone en comfortabele toiletervaring.


U heeft de keuze uit twee soorten toiletpapier:

  • Tork Standaard (code 120776): dubbelgelaagd crêpe wattenpapier. 400 vellen toiletpapier per rol
  • Hoogwit (code 6017): dubbelgelaagd, gewafeld, van gerecyclede grondstof. 200 vellen toiletpapier per rol


EU_Ecolabel_nl_NL
 

Beoordelingen