0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Transportrollenbaan

> RAJA Blog: Welk rollend materiaal past het best bij uw lading?

Voor goederentransport in uw magazijn of opslagplaats, vindt u verschillende transportrollenbanen in onze RAJA webshop. Daar kan u kiezen uit een vast of een mobiel model.

Transportrollenbaan: de vele mogelijkheden

Als u een stevige transportrollenbaan met een maximale belasting van 30 kg per strekkende meter zoekt, is onze mobiele telescopische transportrollenbaan ideaal. Hij is aanpasbaar aan al uw noden en biedt vele mogelijkheden zoals het laden en ontladen van vrachtwagens, de oversteek tussen twee machines, de tijdelijke overbrugging van een gang en het inbouwen van een onvoorziene bocht. Bent u op zoek naar een zeer stevige transportrollenbaan met een maximale belasting van 60 kg per strekkende meter? Dan is onze vaste transportrollenbaan de oplossing voor u. Hij is geschikt voor de samenstelling van uw eigen goederenbehandelings- of transportketen en productiviteitsverhoging.

Een ruim assortiment rollend materiaal

Om zowel lichte als zware goederen te stapelen, kan u kijken tussen onze steekwagens voor lichte vracht, plateauwagens voor middelzware vracht en transpalletten zijn geknipt voor zware vracht tot 2.500 kg. Combineer uw transportrollenbaan met een paktafel en u zal merken dat u veel sneller en efficiënter kan werken. Uw inpakkers kunnen de bestellingen rechtstreeks van het magazijn naar de inpaktafel laten rollen.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie