• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Brievenweegschalen

(1 product)

Weeg al uw correspondentie nauwkeurig met een brievenweegschaal!

Verstuurt u regelmatig brieven of pakjes met de post? Dan is een brievenweegschaal een uiterst handig apparaat. Brieven, poststukken of kleine pakketjes weegt u voortaan moeiteloos dankzij een van onze postweegschalen. Naargelang het model kunt u tot 10 kg nauwkeurig afwegen.

Digitale postweegschalen voor uw bureau of toonbank

Of u hem nu gebruikt aan uw bureau, op een toonbank of in een magazijn, een brievenweegschaal is in heel wat werkomgevingen onmisbaar. Bij het verzenden van een poststuk moet u rekening houden met twee elementen: de afmetingen en het gewicht. Het is van groot belang om zeer nauwkeurig het gewicht van uw pakje te bepalen wilt u er zeker van zijn dat uw pakje correct wordt verzonden door een koerier- of postdienst.

Weeg nauwkeurig dankzij een brievenweegschaal

De brievenweegschalen uit het assortiment kantoorartikelen van Rajapack zijn zeer praktisch in gebruik. Dankzij de ‘hold’-functie wordt het gewicht na het wegen nog 10 seconden extra op het scherm weergegeven. Dat komt van pas wanneer u omvangrijke poststukken gaat wegen die het zicht op het scherm zouden belemmeren. Langs de andere kant zorgt de tarra-functie er dan weer voor dat u exact de inhoud van de verpakking kan wegen. Onze postweegschalen wegen uiterst nauwkeurig, met een precisie tot 1 of 2 g (naargelang het model).

Op zoek naar de voordeligste en nauwkeurigste brievenweegschalen voor uw kantoor, winkel of magazijn? Dan bent u bij Rajapack zeker aan het juiste adres. Maak uw keuze uit ons assortiment briefweegschalen en profiteer nu van een levering binnen 24 uur, waar ook in de Benelux.

Multifunctioneel standaardpapier
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
1 product Filters verwijderen
Lijst Raster
Digitale postweegschalen DYMO
Nieuw
3 referenties
Vanaf 51,95 € Excl. BTW