• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Koeriertassen Versapak

(2 producten)

Koeriertassen zijn een betrouwbare en herbruikbare oplossing voor uw interne en externe post

Dankzij een koeriertas verzendt u in alle confidentialiteit uw briefwisseling en documenten. Een koeriertas komt van pas bij het versturen van uw interne post, of bij het versturen van documenten tussen kantoren, magazijnen, vestigingen, enz. Het uiterst stevige materiaal van de koeriertas zorgt ervoor dat uw documenten altijd netjes droog en schoon blijven.

Koeriertassen voor een veilige verzending

Koeriertassen zijn vervaardigd van versterkt, resistent en waterdicht nylon. Hierdoor zijn ze prima bestand tegen de slechtste weersomstandigheden. Regen, vocht, stof en uv-licht zullen geen invloed hebben op uw documenten. Door het stevige nylon is de koeriertas ook herbruikbaar waardoor u minder vaak nieuwe exemplaren moet aanschaffen.

Koeriertassen voor een confidentiële verzending

Koeriertassen zijn voorzien van een gepatenteerd sluitsysteem waardoor ze optimaal gesloten kunnen worden. Dat houdt de verzendingen van uw meest vertrouwelijke documenten dus confidentieel. Het veiligheidsslot, in combinatie met de metalen glijsluiting en versterkte nylon uitvoering maken een koeriertas tot de veiligste oplossing voor het verzenden van uw documenten.

Bestel uw koeriertas hier online en verzeker u van een uiterst snelle verzending (binnen de 24 uur), waar dan ook in de Benelux.

Multifunctioneel standaardpapier
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Kleur
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Koeriertas Versapak
Nieuw
4 referenties
Vanaf 16,50 € Excl. BTW
Koeriertas Versapak plastic zegel
Nieuw
1 referentie
25,95 € Excl. BTW