0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Sorteerbakjes

> RAJA Blog: Een clean desk in 7 stappen: alles voor een opgeruimd bureau.

Met een sorteerbakje of brievenbakje brengt u nog meer orde en netheid op uw kantoor of in uw magazijn. De sorteerbakjes zijn verticaal of trapsgewijs stapelbaar zodat ze een minimum aan plaats benutten in uw kantoor. Gedaan met rondslingerende documenten! Onze sorteerbakjes en brievenbakjes houden uw workflow mooi overzichtelijk.

Robuuste sorteerbakjes voor een eenvoudige ordening

Maak uw keuze uit ons gamma van praktische sorteerbakjes en zorg ervoor dat uw werkplek altijd overzichtelijk blijft. Losse documenten, folders of brieven sorteert u eenvoudigweg volgens thema, urgentie, auteur, enz. De sorteerbakjes en brievenbakjes zijn trouwens makkelijk stapelbaar: zowel verticaal als trapsgewijs. Dankzij de trapsgewijze vorm kan elk A4-document zeer makkelijk in de sorteerbak worden geschoven.

Ladenblok voor kantoor of magazijn

Een ladenblok biedt dezelfde voordelen als een sorteerbakje maar is volledig gesloten aan de bovenzijde en zijkanten waardoor uw opgeslagen documenten beter beschermd zijn tegen stof of uv-licht. U kunt elke lade van het ladenblok makkelijk voorzien van een etiket om de inhoud ervan sneller te identificeren. Door de brede gleuf kunt u de documenten bovendien zeer vlot in elke lade schuiven.

Wilt u uw papieren A4-documenten een makkelijk herkenbare en overzichtelijke plek geven, kies dan voor een van onze sorteerbakjes. Zowel in een kantoor als een magazijn komen ze steeds van pas. Bestel vandaag nog uw sorteerbakjes en profiteer van een levering binnen de 24 uur, waar ook in de Benelux.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie