• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Breekmessen, scharen en meters  ( 31 producten )

Dozen openen, folie snijden … het gaat zoveel makkelijker met een scherp breekmes

Geen magazijn kan zonder breekmessen, scharen en meters. Deze kleine benodigdheden maken het werk in uw magazijn makkelijker en efficiënter. Dozen zijn binnen seconden te openen en ook folie is binnen een handomdraai op maat gesneden.

Gebruikt u voor het openen van dozen of snijden van folie een veiligheidsmes, dan bent u zeker van het feit dat u kwetsuren en snijwonden voorkomt. Het lemmet van een veiligheidsmes trekt zich immers automatisch terug in het handvat van het mes.

Messen, scharen en andere magzijnuitrusting

Naast scherpe messen en scharen en praktische meters vindt u op Rajapack.nl nog veel meer handige magazijnbenodigdheden die de werking van uw magazijn optimaal laten verlopen. Van transpalletten, plateauwagens, rolcontainers en steekwagens tot magazijnrekken, ladders, trapjes, paktafels, snijstandaarden, magazijnbakken, plastic stapelbakken, magazijnstoelen, spanbanden en weegschalen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Kleur