0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Voordeelpak stelling met sterke magazijnbakken 4 L
Voordeelpak stelling met sterke magazijnbakken 4 L - 1

Voordeelpak stelling met sterke magazijnbakken 4 L

(6 producten)
Verzonden in 24u
Nieuw
609,00 €Excl. BTW

per kit

Alle prijzen tonen
  • Voordeelpak voor een volledige opslaguitrusting.
  • 1 stelling van staal met epoxycoating.
  • 10 legborden, in de hoogte verstelbaar elke 4 cm.
  • 72 magazijnbakken van 4 liter, gemaakt van sterk PP plastic.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Creëer een overzichtelijke opslageenheid voor al uw kleine producten met dit voordeelpak van RAJA.


Een goed georganiseerd magazijn is essentieel voor een soepele logistieke operatie. Het gebruik van deze sterke magazijnbakken in combinatie met een efficiënte magazijnstelling kan de productiviteit verhogen en de ruimte optimaliseren. In dit voordeelpak profiteert u van alle benodigdheden om uw opslagruimte perfect uit te rusten.


Het voordeelpak bevat een stelling van staal, afgewerkt met een beschermende epoxycoating. Hierbij behoren ook een set legborden die u eenvoudig in de hoogte kan aanpassen om de 3,3 cm. Hierop plaatst u tot slot de meegeleverde magazijnbakken van sterk polypropyleen plastic. Deze magazijnbakken hebben een inhoud van 4 liter en zijn dus geschikt voor de opslag van een reeks kleinere producten of items. De sterke magazijnbakken zijn goed bestand tegen alkaliën, vetten, zuren en temperatuurschommelingen. Onder elke omstandigheid, en bij eender welk product kan u deze magazijnbakken dan ook gebruiken voor een efficiënte opslag.


Door het gebruik van dit soort plastic magazijnbakken, in combinatie met bijpassende labels en barcodes, kan u een efficiënt voorraadbeheersysteem implementeren. Dit zorgt voor een nauwkeurige inventarisatie en vereenvoudigt het orderpicken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en fouten worden geminimaliseerd. Tot slot biedt dit voordeelpak van stelling en magazijnbakken u de nodige flexibiliteit en schaalbaarheid. U kan de indeling van uw magazijn makkelijk aanpassen aan uw veranderende behoeften, waardoor u eenvoudig kan inspelen op de groei en veranderingen in uw bedrijf.


Goed om te weten: bij het bestellen van dit voordeelpak heeft u de keuze uit meerdere kleuren magazijnbakken. U kan elke stelling daarbij koppelen aan een andere kleur magazijnbak om meer orde en structuur te creëren in uw opslagruimte (kies bijvoorbeeld voor blauw, geel, rood of groen). U kan elke kleur van magazijnbak daarbij overeen laten komen met een ander type product, klant, verzending, enz.  • 1 stelling van staal met epoxycoating. Afmetingen: L 124 x D 40 x H 200 cm. Snel en makkelijk te monteren.
  • 10 legborden in de hoogte verstelbaar elke 4 cm. Tot 125 kilo draaglast per legbord.
  • 72 sterke magazijnbakken (4 liter) van polypropyleen plastic. Bestand tegen alkaliën, vetten, zuren en temperatuurschommelingen. Buitenafmetingen per magazijnbak: L 32 x B 15 x H 12,5 cm.
  • Bekijk hier ook onze andere voordeelpakken, bestaande uit een stelling met middelgrote magazijnbakken van 10 liter of met grote magazijnbakken van 23 liter.