0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Antistatische dozen

Bescherm gevoelige elektronische producten in een antistatische doos.

Elektronische componenten die gevoelig zijn voor statische elektriciteit verpakt u het best in een beschermende antistatische doos. Denk maar aan geheugenkaarten, printplaten, halfgeleiders, microprocessoren, weerstanden, LED’s, transistoren ... Deze producten zijn erg kwetsbaar en gevoelig voor zowel schokken als statische ontladingen. De antistatische dozen van RAJA bieden een afdoende bescherming.

Onze antistatische dozen zijn vervaardigd uit sterk karton of plastic. Binnenin zijn ze bekleed met antistatisch of geleidend schuim. Zowel fysieke als elektrische schokken krijgen hierdoor geen kans om uw producten te beschadigen. Bovendien houdt het schuim uw elektronische producten netjes op hun plaats in de doos. U kan er kleine elektronische componenten zelfs in vastprikken.

Antistatische dozen en andere antistatische verpakkingen

Uiteraard biedt RAJA u naast antistatische dozen nog heel wat andere antistatische verpakkingen. Zo zijn er de antistatische luchtkussenzakjes en antistatische luchtkussenfolie op rol, antistatische zakjes met zipsluiting, antistatische schuimzakjes en gewone antistatische plastic zakjes, antistatische metaalzakjes zonder sluiting, met zipsluiting of met een zelfklevende sluiting, antistatische schuimfolie, antistatische schuimplaat, antistatische rekfolie ...

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verpakking voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie