• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Papieren draagtassen  ( 20 producten )

Verpak mooie geschenken in papieren draagtassen, zakken en zakjes

Draagtassen en geschenkzakjes in papier zijn naast cadeaupapier, ongetwijfeld de meest gebruikte geschenkverpakkingen. Een mooie verpakking geeft zeker extra waarde aan uw geschenken. Daarom kiest Rajapack voor een sterk gevarieerd assortiment mooie papieren draagtassen en geschenkverpakkingen: papieren geschenkzakjes met of zonder zelfklevende sluiting en in allerlei formaten, kleuren en uitvoeringen. En het is heel gemakkelijk om bij Rajapack papieren of plastic draagtassen met bijvoorbeeld uw logo en bedrijfsgegevens te laten bedrukken.

Ons aanbod papieren draagtassen

In onze webwinkel vindt u onder meer draagtassen in kraftpapier, papieren draagtassen met platte of gevlochten oren, witte, bruine of gekleurde papieren draagtassen, geschenkzakjes en draagtassen in glanzend lakpapier en papieren draagtassen voor flessen. Er zijn tasjes in allerlei verschillende kleuren en formaten.

Levertijd papieren draagtassen: standaard en gepersonaliseerd

Standaard papieren draagtassen worden al binnen 24 uur aan de deur bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor papieren draagtassen, maar ook voor alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we bij Rajapack direct uit voorraad leveren. Voor gepersonaliseerde artikelen geldt een levertijd van 2 tot 4 weken, inclusief proefdruk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: