0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Papieren tassen

Verpak mooie geschenken in papieren tassen, zakken en zakjes

Tassen en geschenkzakjes in papier zijn naast cadeaupapier, ongetwijfeld de meest gebruikte geschenkverpakkingen. Een mooie verpakking geeft zeker extra waarde aan uw geschenken. Daarom kiest RAJA voor een sterk gevarieerd assortiment mooie papieren tassen en geschenkverpakkingen: papieren geschenkzakjes met of zonder zelfklevende sluiting en in allerlei formaten, kleuren en uitvoeringen. En het is heel gemakkelijk om bij RAJA papieren of plastic tassen met bijvoorbeeld uw logo en bedrijfsgegevens te laten bedrukken.

Ons aanbod papieren tassen

In onze webwinkel vindt u onder meer tassen in kraftpapier, papieren tassen met platte of gevlochten oren, witte, bruine of gekleurde papieren tassen, geschenkzakjes en tassen in glanzend lakpapier en papieren tassen voor flessen. Er zijn tasjes in allerlei verschillende kleuren en formaten.

Levertijd papieren tassen: standaard en gepersonaliseerd

Standaard papieren tassen worden al binnen 24 uur aan de deur bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor papieren tassen, maar ook voor alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we bij RAJA direct uit voorraad leveren. Voor gepersonaliseerde artikelen geldt een levertijd van 2 tot 4 weken, inclusief proefdruk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

14 referenties
Sorteren op: Relevantie