• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Afplaktape

(3 producten)

Gebruik afplaktape bij schilderwerken of om zaken samen te bundelen of te sluiten

Maskingtape is een van de meest veelzijdige soorten tape! U kunt deze natuurlijk gebruiken voor het afplakken van oppervlakten waar u geen verft op wilt hebben, maar u kunt de tape ook erg goed gebruiken voor bijvoorbeeld markeren, sluiten of om dingen samen te houden. Ook kunt u makkelijk schrijven op deze tape. Ideaal voor gebruik als etiket! Ondanks dat deze tape voornamelijk bekend staat als afplaktape kunt u deze voor nog veel meer doeleinden gebruiken.

Masking tape of schildertape: onmisbaar bij elke verbouwing!

Een van de voordelen van maskingtape is dat deze geen lijmresten achterlaat. Hierdoor is de tape geschikt voor het afplakken van ruiten en andere kwetsbare producten. De tape is verkrijgbaar in allerlei soorten. Van het merk Tesa bieden wij u deze tape in een standaard en superieure kwaliteit. De tape van standaard kwaliteit is ontzettend sterk en zeer eenvoudig af te scheuren. Daarnaast is deze waterbestendig en bestand tegen temperaturen tot 60 graden. Superieure tape is nog sterker en blijft goed vastzitten bij temperaturen tot 100 graden.

Direct maskingtape of schildertape bestellen op Rajapack.nl!

De beste prijs-kwaliteits-verhouding vindt u in het assortiment van Rajatape. Tape van ons huismerk is ontzettend voordelig en van een hoogwaardige kwaliteit. En naast de maskingtape hebben wij nog veel meer soorten tape in ons assortiment, zoals dubbelzijdige tape, lijmrol Scotch, markeer- en beveiligingstape of omsnoeringstape.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Kleur
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Masking tape
Tot -20%
5 referenties
Vanaf 0,75 € Excl. BTW
Afplaktape Tesa, standaardkwaliteit
3 referenties
Vanaf 1,27 € Excl. BTW
Afplaktape Tesa, superieure kwaliteit
3 referenties
Vanaf 1,40 € Excl. BTW