Tapeafrollers

››  22 producten

Kleef sneller dozen dicht met een pistoolafroller of een dispenser voor tape

Verbruikt u binnen uw bedrijf veel verpakkingstape? Gebruik de juiste pistoolafroller of dispenser voor tape om uw verpakkingen dicht te kleven. Zo werkt u sneller en verbruikt u exact de hoeveelheid tape die u nodig heeft. Afrollers voor tape gebruikt u op een werktafel, inpaktafel, in uw magazijn of op uw bureau. Rajapack biedt u dispensers voor 1, 2 of 4 tapes tegelijk.

Het assortiment afrollers van Rajapack

Rajapack biedt een uitgebreid assortiment verpakkingstape en bijbehorende afrollers. Zo hebben we halfautomatische en manuele tapedispensers voor gegomde kleefband en ook stevige en uiterst stabiele dispensers voor kleefband voor gebruik op kantoor. Daarnaast vindt u bij Rajapack pistoolafrollers passend bij tape voor speciale doeleinden: voor brede rollen tape, voor geruisloze tape en voor versterkte tape. Of u bestelt een bijzonder veilige pistoolafroller met een beschermd en intrekbaar lemmet. En tenslotte biedt Rajapack ook gepersonaliseerde tape, bedrukt met uw logo, bedrijfs- of productgegevens, uiteraard ook met bijpassende afroller.

Bestel uw afrollers en ander verpakkingsmateriaal eenvoudig online

Wilt u tape en afrollers bestellen? Dat gaat bij Rajapack eenvoudig online. Voor al onze producten geldt dat ze – mits uit voorraad leverbaar – binnen 24 uur kunnen worden bezorgd. Dat geldt ook voor andere verpakkingsmaterialen, als industriële lijm en lijmverwijderaar, nieten en nietmachines, lijm, touw, binders, omsnoeringsband en omsnoeringsmachines.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Bedrukte tape
 

Zoekresultaten filteren

  •  (577)
  •  (21)
  •  (13)
  •  (8)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Voordeelpak PVC tape met afroller
2 Bestelcodes

Vanaf 68,95 € Excl. BTW
Voordelige pistoolafroller
1 referentie

Vanaf 7,95 € Excl. BTW
Versterkte pistoolafroller
2 Bestelcodes

Vanaf 27,95 € Excl. BTW
Tafelafroller voor 1,2 of 4 tapes
3 Bestelcodes

Vanaf 32,75 € Excl. BTW
Securitydispenser TESA
1 referentie

Vanaf 19,75 € Excl. BTW
Elektrische tapedispenser
1 referentie

1.295,00 € Excl. BTW
Bureau-afroller
1 referentie

Vanaf 8,65 € Excl. BTW
Slakkenhuisdispenser
2 Bestelcodes

Vanaf 10,75 € Excl. BTW
Afroller voor tape Tesa
2 Bestelcodes

Vanaf 18,25 € Excl. BTW
Geruisloze pistoolafroller
2 Bestelcodes

Vanaf 13,15 € Excl. BTW
1