• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Geruisloze PP-tape  ( 11 producten )

Kleef uw dozen dicht in alle stilte met geruisloze polypropyleen tape

Tape is ideaal om razendsnel dozen en andere verpakkingen mee in te pakken. Maar, zeker in een druk magazijn, kan het scheuren van tape voor overlast zorgen. De oplossing hiervoor is geruisloze PP-tape. U kunt naar hartenlust tape afscheuren zonder uw collega’s daarmee te storen. Zo heeft u een heerlijk rustig magazijn!

Rust en stilte met de geruisloze PP-tape

Ondanks dat de tape geen geluid maakt bij het afscheuren, is deze net zo sterk als de normale PP-tape. Ideaal voor het stevig dichtmaken van kartonnen dozen tot 35 kg! Ongeacht het formaat van uw zending, u bestelt bij ons altijd de juiste polypropyleentape. De tape leveren wij in het bruin, transparant of zelfs bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. En u kunt kiezen uit verschillende formaten, waardoor u altijd de juiste tape heeft voor uw zending!

Bestel direct geruisloze PP-tape op Rajapack.nl!

En bent u op zoek naar een goede prijs-kwaliteits-verhouding? Kies dan voor ons huismerk Rajatape! Ontzettend sterk en zeer voordelig. En u kunt nog veel meer soorten Rajatape bestellen, zoals PVC-tape, PP-tape, machinetape, kraftpapieren tape, bureautape, versterkte tape enz.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.